Skip to main content
Multi BierOnze Mensen

Achter de schermen bij afdeling Verkoop Binnendienst

Verkoop Binnendienst – De kans is groot dat je, wanneer je ons belt, één van deze heren aan de lijn krijgt: Bjorn van Duren of Michel Gruyters. Zij heten je welkom op onze bruisende afdeling Verkoop Binnendienst. Of, zoals Michel zelf zegt: “De jongleurs binnen Multi Bier.” Met een grote lach op hun gezicht houden zij alle ballen tegelijk in de lucht.

Met de drukke periode rond Vaderdag in het vooruitzicht, is het een mooi moment om een kijkje te nemen in de innovatieve wereld van onze Verkoop Binnendienst. En laten we eerlijk zijn, we zijn blij dat we Bjorn en Michel even hebben kunnen spreken, want er is altijd één van hen in de weer om een klant tevreden te stellen. Heb jij een vraag? Zij hebben het antwoord. Sterker nog, zij hebben je vraag al beantwoord voordat je wist dat je een vraag had!

Proactief denken ze mee in oplossingen, of het nu gaat om een tijdige levering voor Vaderdag of het aanvullen van een order. Is er een nieuw exclusief bier? Dan denken zij als eerste aan jou. Zij zijn de specialisten die je precies kunnen vertellen welke aanvulling je schap in de winkel nodig heeft, of welk merk je het beste rendement oplevert. En met een groot assortiment, waar ze zichtbaar trots op zijn, hebben zij altijd een leuke aanbieding die aansluit bij iedere klant.

Naast dat zij onze klanten goed kennen, zijn zij ook de schakel tussen veel interne afdelingen. Of het nu gaat om het coördineren van leveringen of het bieden van ondersteuning aan de buitendienst, zij staan altijd paraat om onze collega’s te helpen en te ondersteunen. Van het salesteam tot de logistiek en van marketing tot administratie, zij zijn de verbindende factor.

De dynamiek tussen Bjorn, Michel en hun collega’s is volledig op elkaar afgestemd en samen vormen zij een hecht team. Dat voel je ook wanneer je de afdeling binnenloopt. Een geoliede machine met een informele sfeer, en dat merken klanten ook. Maar het meest trots zijn ze toch wel op het product dat ze mogen verkopen. Bjorn: “Als totaalleverancier van bieren, zijn wij dé echte specialist”.

Leave a Reply