Skip to main content
Multi Bier

Achter de schermen bij afdeling Logistiek

By 2 februari 2024februari 23rd, 2024No Comments

Logistiek – Geen dag is hetzelfde, met talloze uitdagingen en oplossingen. Hoe verloopt dat nu precies bij Multi Bier? Wie zorgt ervoor dat jouw bestelling op de juiste bestemming aankomt?

Logistiek is een overkoepelende term voor het gehele proces dat ervoor zorgt dat een product van punt A naar punt B gaat. Maar wat gebeurt er eigenlijk tussen die twee punten? “Op het moment dat jouw order binnenkomt, belandt deze op onze afdeling.” Aldus Stefan Habing, medewerker Afdeling Logistiek. “Voor ons het startsein om ervoor te zorgen dat jij zo snel en volledig mogelijk je bestelling ontvangt. Onze productiemedewerkers en orderpickers gaan aan de slag om de bestelling compleet te maken en klaar te zetten voor de expeditie. Dan volgt nog een laatste belangrijke stap, namelijk de kwaliteitscontrole, die door onze chauffeurs wordt uitgevoerd. Samen beschouwen wij elke bestelling als een uitdaging en gaan we voor het beste resultaat.”

 

De logistieke afdeling bij Multi Bier kent een vast team, waaronder Stefan, die zich elke dag inzet om ervoor te zorgen dat alle binnenkomende orders op een juiste en tijdige manier het warehouse verlaten. Het logistieke team staat bekend om zijn flexibiliteit, waarbij de expertise ligt in het ontdekken van oplossingen. In gevallen van ongebruikelijke bestellingen of speciale verzoeken onderzoeken Stefan en de rest van het logistieke team de mogelijkheden om deze zo snel mogelijk te vervullen.

 

Door samen te werken, met respect voor elkaar en af en toe een lach, is er in de afgelopen maanden één van de grootste successen behaald. De eindejaarsperiode is altijd een van de drukste perioden. Dit jaar kwamen daar verschillende grote projecten bij, waaronder enkele Adventskalenders van verschillende aanbieders. Dankzij hard werken en een goed logistiek plan hebben al deze orders op tijd het magazijn verlaten.

 

Elke dag met een lach en de gebruikelijke kop koffie starten, om vervolgens keihard aan het werk te gaan; dat is wat Stefan doet bij Multi Bier. Een echt “mensen” bedrijf, waar je wat voor elkaar over hebt en waar je samen werkt aan een topprestatie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Stefan begon als vakantiekracht, dit vijf jaar volhield, en na een reisperiode alweer vijf jaar terug is bij Multi Bier. Als echte verbinder tussen afdelingen zorgt hij voor het overzicht om het gehele proces in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat jouw bestelling op tijd is!

Leave a Reply