Skip to main content
AssortimentBrouwerij

Beleef de Belgische Brouwkunst tijdens The Art of Drinks

By 21 oktober 2022No Comments

The Art of Drinks brengt ook dit jaar de mooiste drankmerken ter wereld samen in de Gashouder in Amsterdam. Op zondag 30 oktober en maandag 31 oktober 2022 kunnen professionals in de drankindustrie proeven van de beste producten en kennismaken met de nieuwste horecatrends. Voor deze tweede editie zal een zestal Belgische brouwerijen haar bieren presenteren aan de bezoekers van de beurs.

Na een succesvolle eerste editie is Multi Bier ook dit jaar aanwezig bij The Art of Drinks in Amsterdam. Met een stand volledig in het thema van de Belgische speciaalbieren, wordt er volop ingezet op de laatste trends in de bierwereld. Want ondanks de craft beer revolutie, zijn de stijlen Blond en Tripel nog altijd heer en meester in het speciaalbierlandschap.

België staat natuurlijk bekend om deze stijlen, maar heeft daarnaast nog veel meer te bieden. Van IPA tot Stout en van Zwaar Donker tot Fruitbier. De Belgische wereld van bieren is eindeloos.

Tijdens de driedaagse beurs zullen zes brouwerijen alles uit de kast trekken om de bezoeker kennis te laten maken met de diversiteit aan bieren. Stuk voor stuk toonaangevende en onafhankelijke brouwerijen, die in ieder(e) winkel of café thuishoren.

De volgende brouwerijen zullen aanwezig zijn tijdens The Art of Drinks: Brouwerij Wilderen, Brasserie Caulier, Scheldebrouwerij, The Musketeers, Lupulus en Brasserie Lefebvre.

The Art of Drinks

Op The Art of Drinks staan de meest toonaangevende merken en distributeurs uit de industrie. Verwacht bekende wijnmakers, bierbrouwers en distillateurs, die samen met bartenders, sommeliers en chefs hun eindeloze liefde voor het vak delen. In totaal zijn er 70 verschillende stands, van trendy natuurwijnen tot alcoholvrije spirits, van speciaalbier tot fancy cocktails.

Op zaterdag (29 oktober) is er een publieksevenement waarvoor tickets kunnen worden gekocht. De zondageditie (30 oktober) is speciaal opgezet voor mensen werkzaam in slijterijen en speciaalzaken. Maandag (31 oktober) is The Art of Drinks specifiek gericht op professionals in de horeca.

Bij mooie dranken hoort natuurlijk ook goede muziek en lekker eten. Op zondag verzorgt het swingende Riverside Trio de livemuziek. Maandag zorgt het DJ-team van De Kopstootbar uit Amsterdam voor feest in de Gashouder. Ook zijn er verschillende foodtrucks te vinden op het festivalterrein, van perfecte espresso’s en cappuccino’s bij Buscaglione tot de high-end catering van Bistro Nomade.

Tijdens het evenement kunnen ook tientallen verschillende workshops, masterclasses en seminars van internationaal erkende experts worden gevolgd.

Tickets
Op zondag en maandag is The Art of Drinks gratis te bezoeken. Via onderstaande link kun je je aanmelden, waarna je de tickets per mail ontvangt.

Claim hier je tickets.

Leave a Reply