BEVOG BRAUHAUS

“There are no shortcuts done with Bevog beers.. And especially with Hagger, we take it to the level Jedi.”

Brouwerij Bevog is een van oorsprong Sloveense brouwerij, die tegenwoordig gevestigd is in Oostenrijk.
Ondanks de Engelse wortels die de bieren van Bevog hebben, zijn ze bij de brouwerij erg creatief en houden ze zich niet aan de gevestigde normen.
Bij het maken van recepten wordt er gestreefd naar perfectie en worden compromissen geweigerd.

Assortiment

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”bevog” columns=”4″ flickity_mobile_column_width=”100%” orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_wrap=”wrap” flickity_overflow=”hidden” flickity_controls=”arrows-and-text” flickity_item_animation=”DESC” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”10″ autorotation_speed=”5000″]

PAPERBAG SERIES

Paperbag Series

Bieren uit de Paperbag-serie worden enkele maanden of jaren gerijpt op eiken vaten van verschillende sterke dranken. Het basisbier, voordat het naar de vaten gaat, is reeds een zwaar en complex bier, maar de rijpingstijd in eiken vaten geeft ze een andere dimensie.
Ieder bier uit de Paperbag-serie wordt in zeer beperkte oplage afgevuld, waarbij de kroonkurken met de hand gewaxt worden. Hierdoor wordt voorkomen dat er lucht in de fles komt, zodat het bier langere tijd bewaard kan worden. Daarnaast worden de bieren ook met de hand ingepakt, waarbij het papier alle invloeden van licht tegenhoudt.

WHO CARES

Who Cares

De specials van Bevog worden uitgebracht in de ‘Who Cares’ serie. Gelimiteerde bieren, waarbij de brouwerij het nét even wat anders wil doen.
Zelf zeggen ze over deze serie het volgende:

”Who Cares Editions is our playground and has a double meaning; ”who cares if you like it or not” and ”it is for people who care for our brewery and tasty beer that we brew.”. These beers are normally brewed in very limited quantities.”