Skip to main content
Multi Bier

Biologisch en glutenvrij assortiment

Genieten van je bier en toch bewust bezig zijn, lange tijd leek dit onmogelijk. Maar met de opmars van biologische en glutenvrije bieren, proosten we nu op een wereld waarin iedereen kan genieten van het beste dat speciaalbier te bieden heeft. Met een hart voor gezondheid en duurzaamheid. 

Met de veranderende wereld, waarin onderwerpen als duurzaamheid dagelijks ter sprake komen, kan de bierindustrie niet achterblijven. Inmiddels zijn er steeds meer brouwerijen, die een duurzame brouwmethode toepassen. Zo ook onze partner VandeStreek, die vanaf het eerste kwartaal van 2024 meerdere biologische bieren toe hebben gevoegd aan hun assortiment. De belofte van de brouwerij: “Om meer van onze core range bieren biologisch te brouwen. Het is onze manier om bij te dragen aan een schonere, groenere wereld, terwijl we onze passie voor bier behouden.” Lees meer in onze laatste folder, over het duurzame brouwproces en ons assortiment biologische bieren.

 

Bieren brouwen met bewustzijn zien we ook terug in de rijzende vraag naar glutenvrije bieren. Dat deze bieren wereldwijd aan terrein winnen zien wij ook terug bij onze internationale partners Magic Rock en Pohjala, die beiden 2 glutenvrije bieren aan het assortiment toevoegden. Het brouwproces van glutenvrije bieren verschilt aanzienlijk van dat van traditionele bieren, en het vereist specifieke ingrediënten en technieken om een smaakvolle en veilige drank te produceren.

 

Het brouwproces van glutenvrije bieren is een boeiend avontuur dat vakmanschap, innovatie en precisie vereist. Bij Multi Bier geloven we in diversiteit en inclusiviteit, daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met een scala aan biologische en glutenvrije opties. Wij leren je graag meer over deze bijzondere brouwmethoden en bijzondere brouwerijen, lees meer in onze Biologische en Glutenvrije bieren folder.

 

Ontdek de smaakvolle wereld van bewust genieten en laat je verrassen door onze selectie!

Leave a Reply