Skip to main content
AssortimentBrouwerij

Brouwerij Frontaal & Multi Bier kijken samen naar de toekomst

Tijdens een Brabants onderonsje werden de handtekeningen gezet onder de nieuwe samenwerking tussen Brouwerij Frontaal uit Breda en Multi Bier. Een logische stap voor beide partijen, die met deze overeenkomst samen inzetten op een verdere groei in de aankomende jaren. Zowel Roel Buckens (Oprichter van Frontaal) en Patrick Smits (Algemeen Directeur bij Multi Bier) zijn trots op deze ontwikkeling en kijken uit naar een mooie samenwerking.

Brouwerij Frontaal heeft haar positie binnen de speciaalbiermarkt afgelopen jaren sterk verstevigd en mag zich tegenwoordig rekenen tot een van de meest succesvolle craft bier brouwerijen van Nederland. Eerder dit jaar wisten ze nog een enorm bedrag op te halen middels een crowdfunding, waarmee ze kunnen blijven uitbreiden en groeien.

In Multi Bier heeft de brouwerij een partner gevonden die deze groei kan ondersteunen en versnellen. De samenwerking zal dan ook zowel op logistiek als commercieel vlak gedragen worden, waarbij verschillende (nieuwe) kanalen vanaf heden exclusief door Multi Bier beleverd zullen gaan worden.

Prijzen
Bier brouwen volgens de filosofie dat kwaliteit voorop staat, zonder het maken van concessies. Dat is waar het om draait bij Brouwerij Frontaal. Dat deze filosofie werkt, blijkt wel uit de prijzen die recentelijk gewonnen werden tijdens de Dutch Beer Challenge. In deze verkiezing werd het vlaggenschip ‘Juice Punch’ bekroond met een gouden medaille en de Barley Wine ‘Rhodesian’ mocht een bronzen plak in ontvangst nemen.

Leave a Reply