WILDEREN

“Helemaal wild van Wilderen”

Op de plaats waar er in vroegere tijden de ossenstallen stonden staat er nu een hypermoderne brouwerij. Brouwerij Wilderen brouwt zijn bieren met liefde en veel geduld voor het vak: Amor Patientia Labor.
In de smaakbeleving van de bieren wordt gestreeft naar kwaliteit en authenticiteit. De mouten, fijne en edele hopsoorten én de kruiden worden met uiterste zorg uitgekozen, voordat deze onderdeel worden van een echt Wilderen bier.

Assortiment

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”wilderen-bieren” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_controls=”arrows-and-text” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”10″ autorotation_speed=”5000″]

BETTY FORD

Betty Ford

Betty Ford is een Red Ale en gelanceerd als premium speciaalbier. Het is het vijfde bier van de de brouwerij uit Wilderen.

De naam Betty Ford komt van de oprichter van het ‘Betty Ford Center’, het meest bekende afkickcentrum van de Verenigde Staten. De vrouw van VS-president Gerald Ford was zelf verslaafd aan alcohol en richtte later een ontwenningskliniek op. De brouwerij noemt het ‘een knipoog’.

Meer informatie

STOKERIJ

Stokerij

Naast een brouwerij, hebben de mannen van Wilderen ook een stokerij tot hun beschikking. In deze stokerij distilleren ze zelf de alcohol uit de bieren. Gin, jenever, rum, whisky én het paradepaardje; Eu-de-Bière. Deze laatste wordt gedistilleerd uit de eigen Tripel Kanunnik.

 

Meer informatie