Skip to main content
AssortimentBrouwerij

Compleet nieuwe look voor speciaalbieren van Scheldebrouwerij

Scheldebrouwerij steekt dit voorjaar haar gehele assortiment in een volledig nieuwe jas. De Belgische brouwer gooit met haar kersverse bottelarij het visuele roer om en stapt over naar een zeer kleurrijke lijn met een heldere lay-out, duidelijke communicatie en prikkelende vormgeving. Wat je ziet is wat je proeft, wordt het devies. Geheel in lijn met hun brouwfilosofie: Bier in Balans.

Zelfde Koers, Andere Boeg

Scheldebrouwerij vaart gelijke koers in brouwen, maar gooit het visueel over een frisse boeg. Met een nieuwe uitstraling en visuele vertaling van ieder bier-DNA gunt Scheldebrouwerij de afzonderlijke bieren het podium dat zij verdienen. Meer zichtbaarheid en herkenbaarheid in het schap en de koeling. De bieren verwerven hiermee de zelfstandigheid die past bij hun goede reputaties, maar zijn zeker nog herkenbaar als leden van één familie. De herpositionering van het assortiment en de brouwerij loopt samen met de grootste investering in het bestaan van Scheldebrouwerij: een gloednieuwe en ‘state of the art’  bottelarij. Naast deze technische upgrade kon een visuele metamorfose niet achterblijven. Een grootse transformatie die al jaren op de verlanglijst van de brouwers stond.

Van 24 Naar 12 Per Doos

Ook stappen de brouwers over op verpakkingen per 12 voor de 33cl flessen. Hiermee beantwoordt Scheldebrouwerij de groeiende vraag vanuit de markt om kleinere verpakkingen aan te bieden. Dozen van 24 flessen hoeven nu niet langer door de groothandels worden omgepakt voor horeca en retail. Een grote slag in klantvriendelijkheid en efficiëntie. Ter verhoging van die vriendelijkheid heeft Scheldebrouwerij overigens tegen alle stroom in haar prijzen per januari 2022 niet verhoogd. Investeringen, prijs- en kostenstijgingen worden niet doorbelast aan klanten. Een moedige missie

Bier In Balans

Bier in balans is de beloning voor passie, toewijding en hard werken. Ieder brouwsel opnieuw. Wikken en wegen tot de perfecte balans in bierbeleving gevonden is. Dit is de overtuiging waar Scheldebrouwerij al bijna 30 jaar voor staat. Het resultaat? Een robuuste line-up van bieren met een sterk en uniek karakter. Vanaf dit voorjaar ook zichtbaar aan de buitenkant van de fles waar kleurrijke illustraties het uitgesproken profiel van ieder bier zullen ondersteunen.

Multi Bier en Scheldebrouwerij

Afgelopen jaar zijn Multi Bier en Scheldebrouwerij een strategische samenwerking aangegaan waarbij er nog actiever gekeken wordt naar de kansen binnen retail en foodservice. De visie van de ambitieuze brouwerij sluit aan op die van Multi Bier en de bieren lenen zich perfect om ingezet te worden in verschillende kanalen.

De rebranding van de bieren toont opnieuw aan dat deze brouwerij klaar is om ook de komende jaren een grote rol te blijven spelen in de wereld van speciaalbier.

Assortiment:

Zeezuiper / Tripel 8% – Strandgaper / Fris Blond 6,2% – Lamme Goedzak / Vol Blond 7% – Witheer / Witbier 5% – Hopruiter / Tropic Tripel 8% – Dulle Griet / Dubbel 6,5% – Oesterstout / Belgisch’ Stout 8,5% – ’n Toeback Single Hop Specials / Zwaar Blond 9% – Krab / IPA 5,5%

Leave a Reply