Word jij onze collega?

Databeheer

Medewerker Databeheer m/v

28-32 uur

 

Het is jouw primaire taak om betrouwbare en volledige productdata van de bieren te verzamelen en te onderhouden. Je legt deze informatie zorgvuldig vast in systemen en levert die op tijd en op de gewenste wijze aan bij onze klanten.

Binnen de organisatie heb je een spilfunctie, maar werk je vooral tussen de afdelingen inkoop en verkoop. Extern heb je veelvuldig contacten met onze brouwerijen en klanten. Tevens zorg je ervoor dat de samenwerking met onze externe partner voor GS1 data invoer soepel verloopt.

Naast productdata, valt ook de betrouwbaarheid en volledigheid van de stamgegevens van klant en leverancier onder je verantwoordelijkheid.

Wat breng je mee?

 • MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Ervaring binnen een groothandelsbedrijf is een pre;
 • Je werkt zeer nauwkeurig en hebt oog voor detail. Daarnaast ben je kwaliteitsbewust;
 • Je hebt een gezonde ambitie om persoonlijk en professioneel door te groeien;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ruime ervaring met MS Office, in het bijzonder Excel;
 • Online vind je goed je weg en nieuwe applicaties/systemen maak je je snel eigen.

Het team databeheer, bestaande uit 2 medewerkers, valt onder de afdeling Finance (6 FTE). Binnen ons team past iemand die van aanpakken weet en dat met een lach doet. Je werkt uiterst nauwkeurig en communiceert zelfzeker en vriendelijk. Je ziet het belang van tijdige, volledige en correcte artikeldata binnen een handelsorganisatie en voelt je daar verantwoordelijk voor. In teamverband werk je prettig samen, maar zelfstandig bijt je je ook vast in die klus met een deadline. Als je dit kunt combineren met een hands on instelling en probleemoplossend denken & doen, ben jij degene die we zoeken!

Wat krijg je er voor terug?

Wij beloven je een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend en gezond bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar.

Natuurlijk hoort hier een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling bij.

Enthousiast?

We selecteren onze collega’s zorgvuldig, zodat ze optimaal kunnen presteren in onze organisatie. Bij onze selectie wordt naast ervaring ook gelet op een wederzijdse klik, persoonlijke eigenschappen & ambitie.

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als Medewerker Databeheer. Stuur je motivatie + CV naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.

 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Afbeelding vacature Databeheer

Maak je borst maar nat, want wij zijn Multi Bier. Een groothandel in speciaalbieren. Niet zo maar eentje: we hebben een enorm assortiment van ruim 3.500 speciaalbieren!

Ons kantoor en magazijn vind je in het Brabantse Helmond. Vanuit deze locatie zorgen we met zo’n 100 medewerkers dat onze klanten de beste, lekkerste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook die klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, supermarkten en horecazaken.

Elke dag is anders. We zijn harde werkers, hebben respect voor elkaar en drinken elke vrijdag gezellig een biertje!

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

   

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
  personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures