Word jij onze collega?

Databeheer

Medewerker Databeheer m/v

28-32 uur

 

Het is jouw taak om betrouwbare en volledige productdata van de bieren te verzamelen en te onderhouden. Je legt deze informatie zorgvuldig vast en levert die op tijd en op de gewenste wijze aan bij onze, veelal grote, klanten. Binnen de organisatie heb je een spilfunctie, maar werk je vooral tussen de afdelingen inkoop en verkoop. Extern heb je veelvuldig contacten met onze brouwerijen en klanten.

 

Wat breng je mee?

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • een zeer nauwkeurige manier van werken met oog voor detail;
  • je bent kwaliteitsbewust;
  • goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal;
  • ruime ervaring in het werken met MS Office, in het bijzonder met Excel;
  • online vind je goed je weg en nieuwe applicaties/systemen maak je je snel eigen.

Binnen het team past iemand die van aanpakken weet, en dat met een lach doet. Je werkt uiterst nauwkeurig en communiceert zelfzeker en vriendelijk. Je ziet het belang van tijdige, volledige en correcte artikeldata binnen een handelsorganisatie, en voelt je daar verantwoordelijk voor. In teamverband werk je prettig samen, maar zelfstandig bijt je jezelf ook vast in die klus met een deadline. Als je dit kunt combineren met een hands on instelling en probleemoplossend denken en doen, ben jij degene die we zoeken.

 

Wat krijg je er voor terug?

Een veelzijdige en drukke baan, met volop mogelijkheden om je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving en hebben respect voor elkaar. Ja, we werken hard en nemen graag onze verantwoordelijkheid, maar werken dagelijks met veel passie en plezier. Houden van samen een biertje drinken op zijn tijd. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Dit alles zien we terug in onze kernwaarden: samenwerken, ondernemerschap en eigenaarschap.

 

Enthousiast?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Stuur je motivatie + cv naar Sandra Leenders, HR Adviseur, via personeelszaken@multibier.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Jan Peters via 06-4078 7283.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Maak je borst maar nat, want wij zijn Multi Bier. Een groothandel in speciaalbieren. Niet zo maar eentje: we hebben een enorm assortiment van ruim 3.500 speciaalbieren!

Ons kantoor en magazijn vind je in het Brabantse Helmond. Vanuit deze locatie zorgen we met zo’n 100 medewerkers dat onze klanten de beste, lekkerste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook die klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, supermarkten en horecazaken.

Elke dag is anders. We zijn harde werkers, hebben respect voor elkaar en drinken elke vrijdag gezellig een biertje!

Vragen over werken bij Multi Bier?

 

Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
personeelszaken@multibier.nl.

Volg ons op social media

Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

Je loopbaan een boost geven?

Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures