DE HEIDEBROUWERIJ

” Proef de wildernis. ”

In 2012 is De Heidebrouwerij gestart in de manschappenkeuken op het voormalig kazerneterrein Maurits-Noord in Ede. Bij de opening werd de voormalige keuken ingericht als een brouwerij met een proeflokaal. Het brouwen en promoten van eigen gebrouwen bier was natuurlijk de leidraad. Met als doel elk bier een regionaal karakter mee te geven door het verwerken van ambachtelijke streekproducten zoals heidehoning en door het gebruik van bijvoorbeeld in de regio verbouwde gerst en/of hop. Inmiddels is De Heidebrouwerij gegroeid tot een sterke regionale speler met landelijke dekking en een internationale klantenkring.

Assortiment

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”de-heidebrouwerij” columns=”4″ flickity_mobile_column_width=”100%” orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_wrap=”wrap” flickity_overflow=”hidden” flickity_controls=”arrows-and-text” flickity_item_animation=”none” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”10″ autorotation_speed=”5000″]

BIJENBLOND

BIJENBLOND

Bijen Blond van De Heidebrouwerij is fris Blond bier. Door de licht moutige smaak van lokale gerst en het gebruik van echte Veluwse honing is dit een prettig doordrinkbaar bier met een bijzonder karakter.
Bekijk 'm hier!

DE BROUWERIJ

DE BROUWERIJ

De Heidebrouwerij is als ambachtelijke bierbrouwerij gestart in 2012. Vakmanschap en passie in combinatie met lokale ingrediënten vormen de basis voor deze smaakvolle bieren.