Skip to main content

Ondanks de alsmaar toenemende speciaalbier consumptie in Nederland, blijft pils standvastig aan de top neerkijken op de bewegingen van de andere bierstijlen. Daarnaast wanen we onszelf in Nederland steeds vaker als wereldburger en ontdekken we nieuwe biermerken. Voeg deze twee constateringen samen en je hebt een verklaring voor het groeiende aanbod internationale pilsen in Nederland.

De consument komt terug van een exotische vakantie en loopt zijn lokale slijterij binnen, op zoek naar dat ene vakantiebiertje. Dat ene bier dat toch net even anders is dan het bestaande Nederlandse aanbod pils.

Bij Multi Bier hebben we in de afgelopen 18 jaar een uniek assortiment internationale pilsen weten samen te stellen uit landen als Thailand, Griekenland, India, Spanje, Turkije, Mexico, enzovoort.

Onze internationale pilsen / international lagers:

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”internationaal-pils” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_controls=”arrows-and-text” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”20″ autorotation_speed=”5000″]

Leave a Reply