Skip to main content
Onze Mensen

Drankenbeurz – Treftpunt voor slijters en wijnhandelaren

By 27 augustus 2021No Comments

Nadat we een jaar over hebben moeten slaan op het gebied van beurzen, mogen we dit jaar onze producten weer aan jullie presenteren tijdens de DrankenbeurZ in Gorinchem.

Hier laten we je graag de nieuwste ontwikkelingen op biergebied zien en natuurlijk hebben we ook weer een aantal mooie acties bij ons. Daarnaast vertellen we je graag alles over onze Private Label Service en presenteren we ons unieke aanbod geschenkverpakkingen.

De DrankenbeurZ vindt plaats op 19 en 20 september 2021 in de Evenementenhal in Gorinchem. Twee dagen lang is deze beurs dé ontmoetingsplek voor slijters, wijnhandelaren, importeurs, leveranciers, distributeurs, groothandels en de verpakkingsindustrie. Waar bezoekers en deelnemers hun vakkennis kunnen delen, op het gebied van wijn, bier en gedistilleerd. Waar ruimte is voor innovaties, maar ook voor vertrouwd aanbod.

Kom proeven, kom kijken, kom luisteren op de DrankenbeurZ!

Toegang

Om uw komst zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden kunt u gebruik maken van
www.drankenbeurz.nl/shop waar u behalve uw toegangsbewijzen ook een lunch, parkeerkaart en desgewenst een diner kunt bestellen.
Let erop, dat wanneer u met de auto komt, niet vergeet uw parkeerkaart te bestellen samen met uw toegangsbewijs. Een dagkaart is namelijk bijna 2x zo duur als u deze ter plekke aanschaft op de dag zelf en dat is toch een beetje zonde van het geld.

Vraag direct je tickets aan: DrankenbeurZ

Leave a Reply