DUTCH BARGAIN

“Dutch Bargain; Never dull”

Dutch Bargain, gedreven door avontuur, beleving en kwaliteit. Dat is terug te vinden in al hun bieren. Zij brouwen om een nieuwe dimensie te geven aan de wereldse biercultuur, vanuit het mooie Zeeland. De bieren zijn impulsief en ondeugend.
Dutch Bargain is een mix van traditie met kennis, creativiteit en ondeugendheid met harmonie. Een ‘Dutch Bargain’ is volgens de traditie een overeenkomst gemaakt tijdens het drinken, waarbij een van de betrokkenen een voordeel krijgt, ten opzichte van de andere persoon. Elke keer wanneer je een flesje van dit bier bemachtigt, verliezen zij een flesje. Dus met een Dutch Bargain in de hand ben jij altijd de winnaar.

Assortiment

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”dutch-bargain” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_controls=”arrows-and-text” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”4″ autorotation_speed=”5000″]
DE BROUWERIJ

DE BROUWERIJ

Het begon allemaal in 2011 met de drie eigenzinnige bierbrouwers, Marc Menue, Stijn Jordans en Thibo Baccarne. Sindsdien hebben zij zich omringd door een toegewijd team specialisten. Toen de brouwerij in hartje Groede uit de voegen barstte, zijn zij op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Die vonden ze in een pand om de hoek, de oude gemeenteschool van Groede. En zo werd brouwerij Dutch Bargain geboren. Het trotse thuis van het eigenwijze Dutch Bargain en het luxe Marckensteijn.

Meer informatie
LIMITED EDITIONS

LIMITED EDITIONS

Experimentele one-off bieren van kleine productie. Proef creativiteit en ondeugendheid.

Meer informatie