Skip to main content
Onze Mensen

Even voorstellen: Ons vernieuwde sales team!

Het team van onze verkoopleider Frank van Noort is vanaf deze week uitgebreid met twee enthousiasme nieuwe collega’s. Daarmee bestaat ons sales team vanaf heden uit vijf accountmanagers. Wij stellen ze graag even aan je voor. Op de foto van links naar rechts: Frank van Wijk, Sander van de Ven en Daan van den Berg. 

Frank van Wijk neemt naast een berg enthousiasme, ook de nodige ervaring en bierkennis met zich mee als gediplomeerd Biersommelier. Frank gaat verantwoordelijk en het aanspreekpunt worden voor alle klanten in het Noorden van Nederland (boven de A12 + Utrecht).
Tel. nr.: 06 20 41 04 97
E-mail: frankvanwijk@multibier.nl

Sander rijdt al meerdere jaren namens Multi Bier het land door en is voor veel van onze retail klanten reeds een bekend gezicht. Hij gaat zich nu focussen op alle klanten in de regio Zuidoost-Brabant & Limburg.
Tel. nr.: 06 40 15 07 30
E-mail: sander@multibier.nl

Ook zijn we heel blij met de komst van Daan. Zijn persoonlijkheid in combinatie met zijn jaren ervaring als accountmanager is ook een aanwinst voor Multi Bier. Daan gaat verantwoordelijk zijn voor onze klanten in Brabant, Zeeland, Zuid Holland (onder de A12).
Tel. nr.: 06 10 48 39 76
E-mail: daan@multibier.nl

Niet op de foto, maar met zijn jarenlange ervaring is Hans Stienen een belangrijke collega in het salesteam. Hij is al vanaf dag 1 werkzaam bij Multi Bier en is verantwoordelijk voor de national accounts.
Tel. nr.: 06 41 73 11 18
E-mail: hans@multibier.nl

We zijn trots op het team dat er nu staat en zijn ervan overtuigd dat dit ervoor gaat zorgen dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Leave a Reply