GALWAY BAY BREWERY

“Going from strength to strength”

Galway Bay is opgericht in 2009 door 2 vrienden. Tegenwoordig is de brouwerij gevestigd in Galway en hebben ze meerdere bieren in hun assortiment. Met een aanbod van 7 Core Range bieren en maandelijkse nieuwe releases, brouwen zij het volledige spectrum van bier met een passie voor kwaliteit en innovatie. De brouwers van Galway Bay hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring en zijn nog niet van plan om te stoppen.

Assortiment

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”galway-bay” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_controls=”arrows-and-text” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”4″ autorotation_speed=”5000″]
HET VERHAAL

HET VERHAAL

Galway Bay ontstond toen 2 vrienden de bierscene in Ierland beu waren en besloten er wat aan te doen. In 2009 openden ze een van de enige brouwcafés van Ierland. Uit een vrij eenvoudige brouwkit produceerde ze 2 bieren die rechtstreeks van de conditioneringstank naar de tap gingen. Meer dan 10 jaar en 3 verhuizingen later, geeft het nieuwe pand van Galway Bay de brouwers de ruimte en vrijheid om uit te breiden en te experimenteren.

Meer informatie
TOEKOMST PLANNEN

TOEKOMST PLANNEN

De brouwers van Galway Bay hebben grootse plannen voor 2021. Ze hopen de capaciteit te kunnen vergroten met 33%. Ook willen ze een tapkamer openen om vervolgens bevoekers te ontvangen in maart 2021. Meer toekomst plannen vind je hier.

Meer informatie