IKI BEER

“Taste a discovery”

iKi Beer is een fusionbier met een uniek recept en visie. iKi Beer combineert Aziatische ingrediënten met Europees vakmanschap. iKi Beer is het beste van twee werelden, iKi Beer is smaakvol en staat voor genieten en ontspanning. Letterlijk betekent iKi ‘positief leven’ en dat is waar iKi voor staat!

iKi wordt soms gezien als anders, als eigenzinnig. Zij noemen dat ontdekkend. Ze ervaren nieuwe smaken op onbekende bestemmingen en genieten van nieuwe prikkels en inzichten. iKi is voor iedereen die herinneringen, geur en smaken koesteren. Ervaar het zelf.

Assortiment

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”iki” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_controls=”arrows-and-text” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”5″ autorotation_speed=”5000″]
HET VERHAAL

HET VERHAAL

Drie jaar lang woonde een Nederlandse bierliefhebber in het Tenri-kyo klooster in Japan. Hij kwam terug naar Europa met veel wijsheid én het idee voor iKi Beer. Daarom proef je in de smaken van iKi het vleugje Zen dat zo goed past bij deze tijd.

Meer informatie
RECEPTEN

RECEPTEN

iKi bier is heel goed te combineren met verschillende recepten, maar ook goed te verwerken in recepten. lees hier de populairste combinaties!

Meer informatie