KASTEEL BROUWERIJ VANHONSEBROUCK

Vijf generaties vakmanschap ontmoeten elkaar in de modernste brouwerij van Europa, waar traditie en innovatie leiden tot speciaalbieren met karakter.

Van een boerderij in Werken tot de modernste brouwerij van Europa in Emelgem, waar bieren afgevuld worden in fles, vat én blik.
Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck profileert zich meer en meer als een brouwerij die graag buiten de lijntjes kleurt. Met successen als Cuvée de Chatêau, Kasteel Rouge, Filou en de Barista Chocolate Quad is VanHonsebrouck niet meer weg te denken in de wereld van bier.

Assortiment

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”vanhonsebrouck” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_controls=”arrows-and-text” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”10″ autorotation_speed=”5000″]

BLIKKEN

Blikkenlijn

Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck is de eerste familiebrouwerij die haar eigen blikken- en verpakkingslijn heeft weten te realiseren.
Duurzaamheid staat centraal in deze ontwikkeling. De vraag naar bier in blik stijgt en de mooie bieren van deze brouwerij passen daar perfect bij. Bekijk het huidige aanbod in blik via onderstaande knop.

Meer informatie

FILOU

Filou

Filou behoort tot de groep van sterke blonde bieren die hergisten op fles. Door het gebruik van Belgische en Tsjechische aromahoppen biedt Filou een milde fruitigheid en subtiele hopbitterheid. Het resultaat is een sterk blond bier dat best ondeugend kan zijn, maar altijd zonder kwade bedoelingen. Een echte allemansvriend dus!

 

Meer informatie