Skip to main content
AssortimentBrouwerij

Moersleutel Craft Brewery & Multi Bier vieren samenwerking met de release van nieuwe Core Range

By 2 maart 2021maart 5th, 2021No Comments

Vier gloednieuwe bieren schitterden op de tafel waaraan Patrick Smits (Multi Bier) en Pim Zomerdijk (Moersleutel Craft Brewery) plaats namen voor het ondertekenen van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Moersleutel Craft Brewery is daarmee in korte tijd alweer de derde Nederlandse brouwerij, die een dergelijke samenwerking aangaat met Multi Bier.

‘Moersleutel is natuurlijk een geweldige brouwerij, met hele mooie bieren!’ Zo legt Jan Peters, Hoofd Inkoop bij Multi Bier, uit. ‘Ook de core range bieren zijn fantastisch en passen perfect bij het beeld dat Nederland heeft van Moersleutel’.

Iedereen uit het bierlandschap is bekend met de creaties van de familie Zomerdijk. Ook bierplatform Untappd heeft de brouwerij al jaren bij de top van Nederland staan. Dit deden ze tot voor kort enkel met eenmalige brouwsels, die gelimiteerd uitgebracht werden.

Sinds 1 maart is daar verandering in gekomen en zijn er vier vaste bieren aan het assortiment toegevoegd: Motor Oil (Russian Imperial Stout), Can Brûlee (Barley Wine), Crank the Juice (Hazy IPA) & Macaroon Machine (Coconut Pastry Stout). Dit vaste assortiment helpt in de groei van het merk Moersleutel en biedt kansen voor slijterijen, horeca en supermarkten.

Over de brouwerij

Als kersverse partner van Multi Bier, is Moersleutel Craft Brewery nu ook toegevoegd aan onze website.
Lees alles over de brouwerij en over de nieuwe bieren via onderstaande link.
Lees meer over Moersleutel Craft Brewery

Leave a Reply