Skip to main content
AssortimentBrouwerij

Multi Bier tekent exclusieve samenwerking met Founders Brewing Co.

Vanaf heden zullen de bieren van Founders Brewing Co. in Nederland exclusief door Multi Bier verdeeld worden. Met deze toevoeging aan het assortiment heeft Multi Bier nu twee exclusieve partners uit Amerika in het portfolio.

In oktober was Founders Brewing Co. al aanwezig in de stand van Multi Bier tijdens The Art of Drinks. Het was tijdens deze beurs dat beide partijen de gesprekken voerden voor een strategische en exclusieve samenwerking.
Een half jaar later is deze samenwerking een feit geworden en het magazijn bij Multi Bier is inmiddels al gevuld met de mooiste bieren uit Amerika.

Founders Brewing Co. is een van de meeste toonaangevende Amerikaanse craft bier brouwerijen. Ze staan bekend om donkere bieren van hoge kwaliteit, met als absoluut paradepaardje: De Kentucky Breakfast Stout. De brouwerij is opgericht in 1997

Zowel Multi Bier als Founders Brewing Co. zijn trots op de overeenkomst en zien volop kansen in de Nederlandse markt. De brouwerij is voorzien van een sterk assortiment aan vaste bieren, aangevuld met de meest exclusieve specials. Dit biedt kansen voor de verschillende markten die door Multi Bier beleverd worden.

Informeer bij onze verkoop binnendienst voor de introductieacties op de Founders Brewing Co. bieren

Verkoop@multibier.nl

0493-782-300

Leave a Reply