Skip to main content
AssortimentBrouwerij

Ook Dutch Bargain slaat de handen ineen met Multi Bier om samen in te zetten op de toekomst.

By 8 februari 2021No Comments

Voor de tweede keer dit jaar worden er door Multi Bier handtekeningen gezet onder een exclusieve samenwerking met een Nederlandse brouwerij: Dutch Bargain. De Zeeuwse brouwerij zet met deze overeenkomst in op een partnership voor retail en foodservice.

Te midden van schuurmachines, kwasten en blokken hout, werd er een krabbel gezet onder de overeenkomst waarin de samenwerking vastgelegd staat. Een tafereel waaruit blijkt dat de mannen van Dutch Bargain niet stil zitten tijdens deze lockdown. De brouwerij zit  namelijk midden in de bouw van de nieuwe brouwerij en proeflokaal. In de oude gemeenteschool van Groede werken Marc, Stijn en Thibo aan de toekomst van Dutch Bargain. “De biermarkt is zo’n snel groeiende wereld dat we kwaliteit moeten brengen. Dagelijks komen er nieuwe spelers bij. Wij blijven ons ontwikkelen, zodat wij tot de betere bierbrouwers blijven horen.”

Ook bij Multi Bier zijn ze trots op deze nieuwe partner en hebben ze veel vertrouwen in de bieren van deze Zeeuwse brouwerij. Hoofd Inkoper bij Multi Bier, Jan Peters, zegt hierover: “Dutch Bargain is een opkomende brouwerij, met sterke producten en een unieke uitstraling.” Verwijzend naar de Sleeves die om de flessen en blikken van de brouwerij zitten. Algemeen Directeur Patrick Smits is met name onder de indruk van het ondernemerschap en de verhalen achter deze bieren “De visie en de handelsgeest van de mensen achter deze brouwerij spreekt mij enorm aan. Ik verwacht dat we nog veel meer van deze brouwerij zullen gaan zien en horen in de toekomst.”

Leave a Reply