Complete dienstverlening

Méér dan speciaal(bieren)

We importeren onze speciaalbieren vanuit binnen- en buitenland. We vertegenwoordigen en distribueren meerdere merken exclusief voor de Nederlandse markt. En dat zijn niet de minste speciaalbieren! Variërend van de klassieke Belgische bieren tot aan de moderne internationale craftbieren.

Daarmee houdt het voor ons niet op. Want als groothandel leveren we talrijke andere speciaalbieren. Maar ook voor pilseners en frisdranken kun je bij ons terecht.

Multi Bier is distributeur van speciaalbieren
Multi Bier in een notendop

Completer kunnen we het niet maken

Multiafnemers

Onze klanten zijn al net zo divers als ons assortiment: we leveren aan slijterijen, speciaalzaken, supermarkten, retailbedrijven, (dranken)groothandels en horecagelegenheden in heel Nederland.

Multibereik

We leveren vanuit onze eigen distributiecentrum in Helmond en vanuit onze vestiging in Amsterdam. Met de logistiek grotendeels in eigen hand. Dat maakt ons een flexibele en betrouwbare partner waarmee je snel kunt schakelen.

Multigifts

Onze ‘oranje draad’ is bier. En dat leveren we niet alleen, we verpakken het ook nog in opvallende giftpacks. Van concept en ontwerp tot uitvoering en levering. Wij zorgen voor geschenkverpakkingen op maat. Niets is ons – en hopelijk ook jou – te gek!

Multiservice

Onze relatie met klanten is net als ons bier ook speciaal. We denken met je mee om jouw assortiment nóg aantrekkelijker te maken. Of het nu gaat om het ompakken van producten. Het aanbieden van een private label-dienst. Of het leveren van een schappenplan.

Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

Je loopbaan een boost geven?

Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures