Complete dienstverlening

Méér dan speciaal(bieren)

We zijn altijd op zoek naar de mooiste speciaalbieren uit binnen- en buitenland. We vertegenwoordigen en distribueren meerdere merken exclusief voor de Nederlandse markt. En dat zijn niet de minste speciaalbieren! Variërend van de klassieke Belgische bieren tot aan de moderne internationale craftbieren.

Daarmee houdt het voor ons niet op. Want als groothandel leveren we talrijke andere speciaalbieren. Maar ook voor pilseners en frisdranken kun je bij ons terecht.

Multi Bier in een notendop

Completer kunnen we het niet maken

Multiafnemers

Onze klanten zijn net zo divers als ons assortiment. We leveren namelijk aan slijterijen, speciaalzaken, supermarkten, retailbedrijven en (dranken-)groothandels door heel Nederland.

Multibereik

Vanuit ons eigen distributiecentrum in Helmond leveren we ons grote assortiment. Doordat we de logistiek grotendeels in eigen hand hebben, zijn we een flexibele en betrouwbare partner waarmee je snel kunt schakelen.

Multigifts

Onze ‘oranje draad’ is bier. En dat leveren we niet alleen, we verpakken het ook nog in opvallende giftpacks. Van concept en ontwerp tot uitvoering en levering. Wij zorgen voor geschenkverpakkingen op maat. Niets is ons – en hopelijk ook jou – te gek!

Multiservice

Onze relatie met klanten is speciaal, net als ons bier. We denken met je mee om jouw assortiment nóg aantrekkelijker te maken. Of het nu gaat om het ompakken van producten, aanbieden van een private label-dienst of het leveren van een schappenplan.

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Dynamisch, veelzijdig en enthousiast, dat is het team van Multi Bier!

Zo’n 100 medewerker zorgen er dagelijks voor dat alle klanten de beste, lekkerste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. We zijn allemaal een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven. De diversiteit in ons team maakt het aangenaam en sfeervol. 

Sandra Leenders

HR-Adviseur

“Ik ben trots om deel te mogen uitmaken van het team van Multi Bier. Een bedrijf met zulke mooie producten en een enorm groeipotentieel! Samen blijven we professionaliseren, met focus en oog voor kwaliteit.”

Jan Peters

Hoofd Inkoop

“Bier! Dat is waar het bij ons om draait.
Flexibiliteit en passie, maar ook de ambitie om,
als onafhankelijke bierspecialist succesvol te zijn, zijn onze drijfveren.”

 

 

 

 

 

 

 

Patrick Smits

Algemeen Directeur

“Multi Bier is een onafhankelijk en zelfstandig familiair bedrijf, waar de mensen die er werken het verschil maken. Met Brabantse nuchter- & gezelligheid wordt er kei hard gewerkt om onze doelen te behalen. We zijn een toonaangevend bedrijf en marktleider in distributie van speciaalbier naar slijterijen, waar we trots op zijn!”

Ook deel worden van ons team? Klik hier voor onze vacatures!

 

Op zoek naar een aanvulling voor je assortiment?

Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

Bekijk hier de tijdlijn van ons bedrijf!

Je loopbaan een boost geven?

Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures