PÕHJALA AMBASSADEURS

Brouwerij Põhjala heeft de afgelopen jaren hoge ogen weten te gooien in de bierwereld. Met de unieke cellar-series en kwalitatief sterke core range bieren, hebben ze fans door heel Nederland voor zich weten te winnen. Om deze fans ten allen tijde te kunnen voorzien van de nieuwste bieren hebben we, in samenwerking met Põhjala, een exclusief ambassadeurschap in het leven geroepen. Een programma exclusief voor slijterijen en bierwinkels, vol met voordelen en unieke kansen.

Brouwerij aan het woord

Wat verwachten we van jou?

Naast dat je als eerste de kans krijgt om de bieren van Põhjala te bemachtigen, wordt er ook iets verwacht van de ambassadeurs.

Als ambassadeur heb je altijd minimaal vier core range bieren op je planken staan, zodat men altijd bij jou terecht kan voor een mooi Põhjala bier.

Daarnaast verwachten we van de ambassadeurs dat ze op iedere mailing minimaal één  doos van de aangeboden specials’ en één doos uit de core range bestellen. Maandelijks worden er ongeveer twee nieuwe specials aangeboden.

Natuurlijk zijn we er nog altijd van overtuigd dat het ambassadeurschap met trots gedragen wordt en dat de klant dit ziet. We verwachten dan ook een goed zichtbare plaats voor de bieren op de schappen of in de koeling.

Dit zijn je voordelen!

Als ambassadeur krijg je als eerste kans om de nieuwste bieren van Põhjala te bemachtigen.

Via een maandelijkse mail worden deze aangeboden, waarbij ingetekend kan worden op de verschillende specials. De brouwerij streeft ernaar om altijd minimaal één doos per specials, per ambassadeur te kunnen leveren. Bij zeer beperkte oplages wordt het bier exclusief onder de ambassadeurs verdeeld!

Tot slot worden de ambassadeurs van tijd tot tijd voorzien van merchandise, voordelen en andere unieke beloningen!

Kies voor kwaliteit met het exclusieve assortiment van Põhjala.

Contact

Al helemaal overtuigd, of toch nog enkele vragen?

Neem contact met ons op via pohjala@multibier.nl

 

Ambassadeurs in kaart

Op dit moment zijn er al een behoorlijk aantal Põhjala ambassadeurs in Nederland. Weten waar de dichtstbijzijnde ambassadeur zich bevindt? Of wil je weten hoeveel er überhaupt in jouw buurt zitten? We hebben ze voor je in kaart gebracht. Door op een ‘bierglas’ te klikken, krijg je meteen de contactgegevens van de locaties te zien.

Zelf nog geen ambassadeur, maar heb je wel interesse om een Põhjala ambassadeur te worden? Neem dan contact op met verkoop via 0493-782300 of verkoop@multibier.nl

PÕHJALA AMBASSADOR BARS

Põhjala Brewery uit Estland is natuurlijk ook op zoek naar unieke horeca locaties om hun prachtige en exclusieve bieren op de tap te gaan zetten.
Met een eindeloze aanvoer aan kwalitatief hoge specials en een uitgebalanceerde core range, biedt de brouwerij het ideale assortiment om het hele jaar door te kunnen tappen.

Als Põhjala ambassadeursbar ontvang je natuurlijk alle benodigdheden om het bier op te laten vallen.
Denk hierbij aan een opvallende tapknop, vilt, glaswerk en een uniek ‘Ambassadors bar’ bord.

Onderscheid jezelf van de andere horeca en kies voor internationale kwaliteit!

Contact: pohjala@multibier.nl

PÕHJALA AMBASSADOR BARS