Põhjala

“We are Põhjala Brewery. Our beers are inspired by our heritage, local nature and cuisine.”

Pohjala Beer is een voor Nederlandse begrippen flinke craftbrouwerij in de Estse hoofdstad Tallinn. De brouwerij heeft een uitgebreide collectie vaste bieren en seizoensbieren. Met regelmaat worden ook specials gebrouwen. Pohjala Beer dankt zijn internationele bekendheid mede aan de cellarbeers, de donkere, zware bieren die op vaten hebben gerijpt. Bekende bieren zijn de Must Kuld, Virmalised, Uus Maailm en de Oö.

Core range

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”pohjala” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_controls=”arrows-and-text” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”10″ autorotation_speed=”5000″]

PÕHJALA AMBASSADEURS

Põhjala Ambassadeur

In het afgelopen jaar heeft een select groepje aangesloten horecazaken en slijterijen mogen profiteren van de voordelen van het Põhjala ambassadeursschap.

Als ambassadeur heb je als eerste de kans om alle nieuwe bieren van de brouwerij te bemachtigen. Daarnaast profiteer je ook van andere voordelen, zoals exclusieve merchandise.

 

Meer informatie

Cellar Series

In de Cellar series wordt de passie voor het toevoegen van steeds diepere lagen aan een fluweelachtige vloeistof ontketend.

Door het gebruik van een verscheidenheid aan bourbon-, cognac-, sherry- en tequila-vaten worden unieke smaken gecreëerd als gevolg van het rijpingsproces. Deze vaten zijn complementair aan het (mengsel van) bier, wat iedere keer weer een verbluffend product oplevert.

Põhjala heeft het ‘barrel-agen’ naar een nieuw niveau getild en is voorlopig niet van plan te stoppen!

Meer informatie