SIERRA NEVADA BREWING CO.

“Turns out, good beer can do a lot of good.”

Sierra Nevada is reeds 40 jaar actief als craft bier brouwerij.  Met zowel een brouwerij aan de oost- als aan de westkust, weten ze heel Amerika te voorzien van hun wereldberoemde Pale Ale. Nu zijn ze ook klaar om Nederland kennis te laten maken met de prachtige bieren die ze brouwen.
Ondanks dat ze in de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot een van aller grootste craft bier brouwerijen, zijn ze nog altijd volledig onafhankelijk.
Of zoals ze zelf zeggen: ”We are 100% family owned, operated, and argued over.”

Assortiment

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”sierra-nevada” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_controls=”arrows-and-text” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”10″ autorotation_speed=”5000″]

PALE ALE

Pale Ale

Het bier waar het allemaal mee begon; de Sierra Nevada Pale Ale. Veertig jaar geleden begon Kenn Grossman in Amerika met het brouwen van dit bier, niet wetende dat hij daarmee de basis zou leggen voor de hedendaagse craft beer revolutie.

Een Pale Ale die je als bierliefhebber simpelweg niet over het hoofd kan en mag zien.

Nog altijd verkrijgbaar in de unieke 35,5 cl fles!

HET VERHAAL

40 jaar Sierra Nevada

In tegenstelling tot de meeste craft bier brouwerijen, draait Sierra Nevada al vele jaren mee. Als een van de eerste pionieren op craft bier gebied, gingen ze aan de slag met het brouwen van bier. Het complete verhaal van Ken Grossman vertellen ze je graag zelf. Klik op onderstaande button om alles te weten te komen over de prachtige geschiedenis van deze brouwerij.