Skip to main content
Assortiment

Texels laat frisse wind waaien en komt met vernieuwde uitstraling!

Vol trots maakte de Texels Bierbrouwerij, afgelopen week, haar nieuwe uitstraling wereldkundig. Een herkenbare frisse en eigentijdse uitstraling, passend bij het merk Texels.
Sinds jaren herkent men de Texelse speciaalbieren aan het rode schild, met witte letters en de vuurtoren. In de nieuwe uitstraling zijn deze belangrijke herkenningspunten behouden.

Niet alleen kondigde de brouwerij een nieuwe uitstraling aan. Het meest bekende en succesvolle bier van de brouwerij, Skuumkoppe, is vanaf heden ook verkrijgbaar in blik!
Dit vlaggenschip van de brouwerij is de trots van Texels en zal met de nieuwe verpakking op nog meer plaatsen beschikbaar worden.

De ambachtelijke Texelsbrouwerij maakt sinds 1999 hun bieren onder de Waddenlucht, midden tussen de uitgestrekte groene weiden aan de rand van natuurgebied ‘De Hoge Berg’. Het bier van Texels is nauw verbonden met de ongerepte natuur van het eiland.
Waar enthousiaste hobbybrouwers de basis legden, werkt nu een toegewijd team onder leiding van een brouwmeester.

Lees hier meer over de brouwerij en haar bieren.

 

 

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”texels” columns=”4″ flickity_mobile_column_width=”100%” orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_wrap=”wrap” flickity_overflow=”hidden” flickity_controls=”arrows-and-text” flickity_item_animation=”none” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”10″ flickity_heading_text=”Assortiment” autorotation_speed=”5000″]

Leave a Reply