Skip to main content
Evenement

The Art of Drinks

By 15 oktober 2021No Comments

Een totaal nieuw evenement, geheel gewijd aan de mooiste dranken. In de Gashouder, Amsterdam, kun je tijdens The Art of Drinks alles vinden op het gebied van wijn, bier, gedistilleerd en non-alcoholisch. Natuurlijk zijn wij hierbij aanwezig!

The Art Of Drinks is een uniek en nieuw evenement waar in oktober de gehele drankindustrie samenkomt. Whiskyproducenten, wijnmakers, bierbrouwers en sterkstokers zullen in de Gashouder Amsterdam vertellen over hun ambacht, oftewel: ‘the art of’.

Samen met whiskykenners, sommeliers, bartenders en brouwers kan worden geproefd en beleefd. Ontmoet gelijkgestemden onder het genot van een mooie dram, een goed glas wijn, een eigenzinnig glas bier of een verrassende (whisky)cocktail bij ruim 65 stands.

 

Internationale brouwerijen
Speciaal voor dit evenement hebben we 8 internationale brouwerijen geselecteerd, die aanwezig zullen zijn: Sierra Nevada Brewing Co. (USA), Founders Brewing Co. (USA), Põhjala (EST), To Øl (DEN), Bevog (AUS), Wilderen (BEL), The Musketeers (BEL) en Brasserie Caulier (Bel).

Zij zullen je alles vertellen over de mooie smaken en verhalen achter de bieren.  

Covid-19
Met de huidige maatregelen mag de organisatie 75% van de capaciteit benutten. De 1,5 meter afstand hoeft tijdens het event niet te worden aangehouden. Omdat de maatregelen in aanloop naar het event wel weer kunnen worden aangescherpt zijn er tickets voor 3 tijdsloten. In principe zijn deze tickets de hele dag geldig, behalve als The Art of Drinks door de overheid als doorstroomevenement moet worden ingericht.

Praktische informatie
Zaterdag 30 oktober: 14:00 – 22:00
Zondag 31 oktober: 11:00 – 19:00
Maandag 1 november: 11:00 – 19:00

Locatie: Gashouder & Transformatorhuis, Westergas Amsterdam

ZONDAG 31 OKTOBER 2021
Retail staat deze dag centraal: slijters, wijnspeciaalzaken, bierspeciaalzaken en alle andere bijzondere bedrijven waar wijn, bier en gedistilleerd een centrale rol spelen zijn van harte welkom.

Een speciaal programma is opgesteld in de vorm van seminars, presentaties en tastings, waar zowel eigenaren als werknemers van deze zaken inspiratie kunnen opdoen. Uiteraard zijn alle professionals welkom (inclusief horeca) om op deze dag om inspiratie op te doen.

MAANDAG 1 NOVEMBER 2021
Horeca staat centraal op deze dag. In elke stand zal tot in de kleinste details worden verteld over alle prachtige dranken. Masterclasses in bier, wijn en cocktails tonen de veelzijdigheid van deze categorieën en bieden inspiratie voor iedereen die gastvrijheid een warm hart toedraagt.

Toegang

Tickets zijn beperkt beschikbaar en zijn via onderstaande link aan te vragen. 

Vraag tickets aan.

Leave a Reply