THE MUSKETEERS

“Bier dat doet praten.”

Brouwerij The Musketeers maakt bier dat doet praten. Dat doen ze ondertussen al bijna 20 jaar. In binnen- én buitenland staan ze bekend om de Troubadourbieren, de Belgian Legend Series en unieke Bucketlist Series. Het zijn telkens bieren met een verrassend karakter én met een verhaal.

Assortiment

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”the-musketeers” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_controls=”arrows-and-text” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”10″ autorotation_speed=”5000″]

BUCKET LIST SERIES

Bucket List Series

De Bucket List Series is een reeks bieren die spraakmakend anders zijn: beperkt in oplage, crafty van smaak en tegelijk erg doordacht gemaakt, zoals je gewend bent van The Musketeers. De reeks vormt de persoonlijke bucket list van de brouwers, waarmee ze de bierliefhebber willen trakteren op een verrassende smaakbeleving. Benieuwd naar de bieren? Bekijk de bieren op de site van de brouwerij:

Informeer bij onze verkoop binnendienst naar de beschikbaarheid van de Bucket List bieren.

Verkoop@multibier.nl

Meer informatie

BELGIAN LEGENDS

Belgian Legends

De Belgian Legendsbieren zijn gedurfd en dagen je uit met hun smaak, vorm, stijl, bitterheid, kleur en geur… De Belgian Legends-bieren hebben je bovendien ook echt iets te vertellen: elk bier refereert naar een typische (waargebeurde?) legende!

Ontdek de legendes van de Antwerpse reus Antigoon en de Gentse olifant Jack.

Meer informatie