Word jij onze collega?

Accountmanager horecagroothandel & foodservice

m/v

Fulltime

 

Jij haalt energie uit het creëren van meerwaarde voor onze klanten, door overal kansen in te zien.

De horecagroothandels & foodservicebedrijven weten jou als eerste te vinden voor de lekkerste bieren, omdat ze weten dat alleen jij hen het beste kunt voorzien in hun wensen. Jij ontzorgt en hebt altijd de oplossing!

 

WAT GA JE DOEN

 • Je bent landelijk hèt aanspreekpunt van Multi Bier voor de horecagroothandels & foodservicebedrijven. Jij vertegenwoordigt samen met verkoop binnendienst onze belangen en bent daarmee de spil tussen de brouwerijen en onze klanten;
 • Je beheert de bestaande klantenportefeuille, zoekt nieuwe klanten en werkt gedisciplineerd volgens een vooraf gemaakte agenda welke je flexibel bijhoudt;
 • Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de omzet-, volume- en margedoelstellingen. Dit conform KPI’s zoals vastgelegd in het salesplan;
 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, bent altijd positief en creatief meedenkend om de verkoopdoelstellingen te realiseren. Dit doe je met een flinke dosis passie. Uiteraard heb je een enthousiast team om je heen waarmee je kunt sparren.

 

WAT BRENG JE MEE

 • Een afgeronde commerciële HBO opleiding;
 • Minimaal 4 jaar ervaring als accountmanager op horecagroothandels-niveau;
 • Kennis van de commerciële biermarkt, daarbij volg je de ontwikkelingen in de markt op de voet;
 • Je luistert en kunt je goed inleven in je gesprekspartner;
 • Van nature ben je ondernemend, positief, toon je lef en ben je sterk in advies- en onderhandelingsvaardigheden;
 • Je hebt het vermogen strategisch te denken en middels een helicopterview overzicht te houden;
 • Je bent cijfermatig sterk, hebt goede kennis van Excel en bent professioneel in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Je werkgebied is heel Nederland, het helpt hierbij als je in het midden of westen van ons land woonachtig bent.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU

Wij beloven je een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend en gezond bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar.

Natuurlijk hoort hier een aantrekkelijk salaris bij, een auto van de zaak, goede arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling.

 

ENTHOUSIAST?

Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als Accountmanager Horecagroothandel & Foodservice. Stuur je motivatie + CV naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.

Bel gerust voor meer informatie naar onze Salesmanager Frank van Noort, 06 – 1013 9096.

 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven.

Wij hebben een sterke commerciële visie en zoeken energieke nieuwe collega’s die met daadkracht en overtuiging helpen onze groeiambities te realiseren. Herken jij je in onderstaand profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

   

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
  personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures