Word jij onze collega?

Accountmanager retail & slijterijen

Midden & Noord Nederland

Fulltime

 

Bij ons kom je terecht in de dynamische wereld van bier, passie en vakmanschap. Heerlijke producten die erom vragen in de spotlights gezet te worden. En dat is nou precies wat jij het liefste doet.

Supermarkten en slijterijen weten jou als eerste te vinden voor de lekkerste bieren, omdat ze weten dat alleen jij hen het beste kunt voorzien in hun wensen.

 

WAT GA JE DOEN

Als Accountmanager Retail & Slijterijen ben je binnen de regio Midden en Noord Nederland (alles boven de A12) voor de supermarkten hét aanspreekpunt van Multi Bier. Daarnaast bezoek je ook af en toe slijterijen. Je begrijpt de behoeften van de klant en biedt op maat gemaakte oplossingen die waarde toevoegen èn resultaat opleveren. Hiermee ben je de verbindende schakel tussen de brouwerijen en onze klanten. Je werkt nauw samen met de binnendienst en zorgt ervoor dat de verwachtingen van de klant worden overtroffen.

 

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Het beheren van de bestaande klantenportefeuille. Je werkt daarbij gedisciplineerd volgens een vooraf gemaakte agenda welke je flexibel bijhoudt.
 • Het actief zoeken naar nieuwe klanten binnen jouw regio en het genereren van leads.
 • Samen met het salesteam ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van de omzet-, volume- en margedoelstellingen. Dit conform KPI’s zoals vastgelegd in het salesplan.
 • Zorgen voor een optimale klantbeleving.
 • Rapporteren van verkoopactiviteiten en het bijhouden van klantgegevens in ons CRM-systeem.

 

WIE BEN JIJ

Jij krijgt energie van klantcontact en wil daar altijd het optimale uithalen. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, draagt zelf oplossingen aan en bent altijd positief en creatief meedenkend om je verkoopdoelstellingen te realiseren. Dit doe je met een flinke dosis passie. Jij bent iemand die graag samenwerkt. Hiermee draag je bij aan de verdere kwaliteitsverbetering en groei van Multi Bier.

Uiteraard heb je een enthousiast team om je heen waarmee je kunt sparren.

 

WAT BRENG JE MEE

 • Een afgeronde commerciële HBO opleiding.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare salesfunctie, bij voorkeur binnen de drankenindustrie.
 • Bewezen trackrecord in het behalen van verkoopdoelstellingen en het opbouwen van sterke klantrelaties.
 • Aantoonbare bierkennis, daarbij volg je de ontwikkelingen in de markt op de voet.
 • Uitstekende communicatie-, onderhandelings-, advies- en inlevingsvaardigheden.
 • Zelfgemotiveerd en resultaatgericht met een proactieve aanpak.
 • Een natuurlijke drive om te denken in oplossingen.
 • Een gezonde dosis lef.
 • Rijbewijs B.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU

Wij beloven je een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend en gezond bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar.

Natuurlijk hoort hier een passend salaris, auto van de zaak, goede arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling bij.

 

ENTHOUSIAST?

We selecteren onze collega’s zorgvuldig, zodat ze optimaal kunnen presteren in onze organisatie. Bij onze selectie wordt naast ervaring ook gelet op een wederzijdse klik, persoonlijke eigenschappen & drijfveren.

Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als Accountmanager Retail & Slijterijen. Stuur je motivatie en CV naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.

Voor meer informatie bel gerust naar Frank van Noort, Salesmanager, 06 – 1013 9096.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vacature afbeelding_Accountmanager_Retail en slijterijen

Multi Bier is niet zomaar een groothandel die bier doorschuift, we zijn een bierspecialist. We vormen de ultieme verbinding tussen bierbrouwerijen en klanten die bier willen verkopen. We willen waarde toevoegen en onze klanten helpen zich te onderscheiden. Zo pakken we bieren om in andere verpakkingseenheden indien nodig, leveren we private label bier en maken we giftpacks. Alles om ervoor te zorgen dat wij de zorgen van leveranciers en klanten uit handen nemen.

Wij hebben een sterke commerciële visie en zoeken energieke nieuwe collega’s die met daadkracht en overtuiging helpen onze groeiambities te realiseren. Herken jij je in onderstaand profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

   

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
  personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures