Word jij onze collega?

Accountmanager Retail & Slijterijen

m/v

Fulltime

 

Bij ons kom je terecht in de dynamische wereld van bier, passie en vakmanschap. Een omgeving vol heerlijke producten die erom vragen in de spotlights gezet te worden door jou.

En dat is nou precies wat jij het liefste doet. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je kunt niet wachten om de nieuwste producten aan te bieden bij de klant.

Je haalt energie uit het creëren van meerwaarde voor onze klanten, door overal kansen in te zien.
Ons assortiment is als een eindeloze snoepwinkel en jij weet daar wel raad mee.

WAT GA JE DOEN

 • Binnen jouw regio ben je voor de slijterijen en supermarkten hét aanspreekpunt van Multi Bier. Jij vertegenwoordigt samen met verkoop binnendienst onze belangen en bent daarmee de spil tussen de brouwerijen en onze klanten. Omdat je de wensen van klanten als geen ander begrijpt behaal jij ook de beste resultaten.
 • Je beheert de bestaande klantenportefeuille, zoekt nieuwe klanten en werkt gedisciplineerd volgens een vooraf gemaakte agenda welke je flexibel bijhoudt.
 • Samen met het salesteam ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van de omzet-, volume- en margedoelstellingen. Dit conform KPI’s zoals vastgelegd in het salesplan.
 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, draagt zelf oplossingen aan en bent daarom altijd positief en creatief meedenkend om de verkoopdoelstellingen te realiseren. Dit doe je met een flinke dosis passie. Uiteraard heb je een enthousiast team om je heen waarmee je kunt sparren.

JOUW RESULTAAT

De slijterijen en supermarkten weten jou altijd als eerste te vinden voor de lekkerste bieren, omdat ze weten dat alleen jij hen het beste kunt voorzien in hun wensen. Jij ontzorgt en hebt altijd de oplossing.

SPAN OF CONTROL, JIJ

 • Verkoopt proactief onze mooie bieren;
 • bezoekt planmatig slijterijen en supermarkten;
 • bereidt de gesprekken goed voor;
 • maakt klanten blij met acties zoals kortingen, gadgets of glaswerk;
 • realiseert displayplaatsingen in samenwerking met brouwerijen;
 • bent accuraat en volgt afspraken goed op.

WAT BRENG JE MEE

 • Een afgeronde commerciële HBO opleiding;
 • 2-3 jaar ervaring als accountmanager in retail, bij voorkeur binnen de drankenindustrie;
 • bierkennis, daarbij volg je de ontwikkelingen in de markt op de voet;
 • natuurlijk vermogen tot verkopen en je kunt je goed inleven in je gesprekspartner;
 • ondernemerschap, positiviteit, durf, en advies- en onderhandelingsvaardigheden;
 • Rijbewijs B.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving en hebben respect voor elkaar. Ja we werken hard en nemen graag onze verantwoordelijkheid. Wij werken dagelijks met veel passie en plezier. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Dit alles zien we terug in onze kernwaarden: samenwerken, ondernemerschap en eigenaarschap.

Ontspannen doen we ook op zijn tijd, natuurlijk met een heerlijk glas speciaalbier. Nu even ieder voor zich, maar straks weer samen.

ENTHOUSIAST?

Hoe breng je onze bieren ‘aan de man’? Zeg jij het maar!

Maak een boeiende pitch (max. 90 seconden) over wie je bent en waar jij in uitblinkt. Stuur deze via Whatsapp door naar Sandra Leenders, HR Adviseur, 06-3868 6494.

Oldschool solliciteren mag ook, mét motivatie naar Sandra personeelszaken@multibier.nl.

Heb je nog vragen? Bel gerust voor meer informatie naar onze Salesmanager Frank van Noort,

06 – 10139096.

 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven.

Wij hebben een sterke commerciële visie en zoeken energieke nieuwe collega’s die met daadkracht en overtuiging helpen onze groeiambities te realiseren. Herken jij je in onderstaand profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteer direct!

Vragen over werken bij Multi Bier?

 

Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
personeelszaken@multibier.nl.

Volg ons op social media

Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

Je loopbaan een boost geven?

Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures