Word jij onze collega?

Assortimentscoördinator

m/v

Fulltime

 

WAT GA JE DOEN

 • Coördineren van het productaanbod voor de diverse afzetkanalen. Onder andere: slijterijen, supermarkten en foodservicebedrijven.
 • Assortimentsaanvragen in behandeling nemen , (interne) processen opvolgen en tijdlijnen bewaken.
 • Onderhouden van direct contact met de afdelingen categorymanagement van o.a. de supermarktketens.
 • Eerste aanspreekpunt voor klanten met betrekking tot lopende operationele zaken.
 • Marktgegevens analyseren en in kaart brengen voor de klant en de interne organisatie.
 • Vanuit een heldere (schap)visie voorstellen ontwikkelen voor supermarkten en foodservice accounts.
 • Mede ontwikkelen van merk-ondersteunende promoties op de winkelvloer.

Binnen deze functie ben je de centrale persoon die lopende zaken en aanvragen coördineert. Zowel intern als extern motiveer je en volg je lopende zaken met een positieve energie op. Je vindt het leuk en het geeft je energie om mensen en afdelingen met elkaar te verbinden. Je denkt snel en schakelt zowel per mail als telefonisch proactief met alle betrokkenen. Met jouw creatieve commerciële inbreng draag je bij èn bepaal je zelf ook in belangrijke mate welke mooie bieren er in de markt worden voorgesteld.

Je werk samen met alle afdelingen binnen de organisatie en rapporteert aan de Salesmanager.

WAT BRENG JE MEE

 • Minimaal een Bachelor diploma, bij voorkeur afgestudeerd op Commerciële Economie of een soortelijke opleiding.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de FMCG markt. Ervaring binnen retail en/of met de categorie bier is een grote pré.
 • Je bent niet alleen een strategisch denker, maar ook in staat dit te vertalen naar concrete plannen.
 • De assortimentscoördinator die wij zoeken is commercieel! Je bent verkoop-gedreven en kunt de belangen van onze klanten en leveranciers op de juiste waarde inschatten om tot de beste resultaten te komen voor alle partijen.
 • Je kunt toveren met Excel, werkt structureel en behoudt overzicht.

Binnen ons team past een energiek persoon die beschikt over een natuurlijk vermogen tot overtuigen. Je kunt goed luisteren, denkt in oplossingen en benut kansen. Je werkt nauwkeurig, communiceert zelfzeker en doet wat je belooft. In teamverband werk je prettig samen, maar zelfstandig bijt je je ook vast in die klus met een deadline. Als je dit kunt combineren met een hands on instelling ben jij degene die we zoeken!

 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Wij beloven je een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend en gezond bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar.

Natuurlijk hoort hier een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling bij.

 

ENTHOUSIAST?

We selecteren onze collega’s zorgvuldig, zodat ze optimaal kunnen presteren in onze organisatie. Bij onze selectie wordt naast ervaring ook gelet op een wederzijdse klik, persoonlijke eigenschappen & ambitie.

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als Assortimentscoördinator. Stuur je motivatie + CV naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.

Bel gerust voor meer informatie naar onze Salesmanager Frank van Noort, 06 – 1013 9096.

 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vacature afbeelding Assortimentscoordinator

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven.

Wij hebben een sterke commerciële visie en zoeken energieke nieuwe collega’s die met daadkracht en overtuiging helpen onze groeiambities te realiseren. Herken jij je in onderstaand profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

   

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
  personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures