Word jij onze collega?

Chauffeur

m/v

Fulltime

Bij ons kom je terecht in de dynamische wereld van bier, passie en vakmanschap. Kwaliteit leveren, tegen de beste service, staat bij ons voorop. Onze medewerkers maken hierbij het verschil en weten ons succes te realiseren. Samen blijven we professionaliseren, met focus en de drive om de beste te willen zijn.

WAT GA JE DOEN?

Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en een belangrijke schakel tussen de organisatie en vaste klanten. Je haalt goederen op bij brouwerijen en ons magazijn, levert ze af bij klanten en neemt emballage mee terug. De brouwerijen zitten verspreid over heel Nederland en België. Afspraak is afspraak, dus zorg je ervoor dat je op tijd bij de klanten bent. Zelf laden en lossen met een EPT is geen probleem voor je. Wij werken hoofdzakelijk met pallets en rolcontainers. Je handelt verder de administratieve kant af die komt kijken bij je werk.

 

WAT BRENG JE MEE?

 • Een geldig CE-rijbewijs met vakbekwaamheid (code 95)
 • MBO werk- en denkniveau
 • Je spreekt correct Nederlands
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent fysiek sterk en weet van aanpakken
 • Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn voor jou twee vanzelfsprekendheden
 • Je respecteert de veiligheidsregels en het milieu
 • Naast een goede chauffeur ben je tevens een goede controleur

 

WAT KRIJG JIJ ER VOOR TERUG?

Een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om je inzichten naar voren te brengen. Bij aanvang bieden wij je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Hier hoort een marktconform salaris bij en overuren worden conform cao voor de Drankindustrie en de Groothandel in Dranken vergoed. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving en hebben respect voor elkaar. We werken hard en nemen graag onze verantwoordelijkheid, maar werken dagelijks met veel passie en plezier. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Dit alles zien we terug in onze kernwaarden: samenwerken, ondernemerschap en eigenaarschap.

Ontspannen doen we ook op zijn tijd, natuurlijk met een heerlijk glas speciaalbier.

 

ENTHOUSIAST?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als chauffeur.
Stuur je motivatie + cv naar Sandra Leenders, HR Adviseur, via personeelszaken@multibier.nl.

Heb je nog vragen? Bel gerust voor meer informatie naar Sandra, 06-3868 6494.

 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven.

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

   

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
  personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures