Wil jij werken bij een van de grootste speciaalbier groothandels in Nederland? Ben je super accuraat en heb je gevoel voor cijfers? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een:

Facturatie Medewerker


m/v
20-24 uur Drie dagen in de week

Bij ons kom je terecht in de dynamische wereld van bier, passie en vakmanschap. Kwaliteit leveren tegen de beste service staat bij ons voorop. Onze medewerkers maken hierbij het verschil en weten ons succes te realiseren.

WAT GA JE DOEN

Als facturatie medewerker ga je aan de slag met het voorbereiden, opstellen en verzenden van verkoopfacturen. Je bent daarbij klant-, servicegericht en positief ingesteld. Je bent in staat het facturatieproces te doorzien en voelt je daar verantwoordelijk voor. Je zoekt zaken grondig uit, werkt accuraat en bewaakt deadlines. Daarnaast ben je in staat om processen op elkaar aan te laten sluiten, daarbij onderhoudt je interne contacten om zaken goed uit te kunnen zoeken. Je draagt proactief verbeteringen aan om de processen te verbeteren en kwaliteit van de werkzaamheden te vergroten. Tevens heb je contact met klanten voor vragen inzake de facturatie.

Samen met 5 collega’s maak je onderdeel uit van de afdeling administratie onder verantwoordelijkheid van de financieel directeur.

WAT BRENG JE MEE?

Wij zijn op zoek naar een spontane teamspeler met een zeer goed gevoel voor cijfers.

 • MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • je bent iemand die makkelijk samenwerkt, doortastend en snel van begrip is;
 • ervaring met ERP systemen en Microsoft Office;
 • je toont volle inzet, bent bereid om alles aan te pakken en stopt pas als het werk klaar is. Je bent flexibel indien nodig;
 • je bent grondig, zeer accuraat en werkt overzichtelijk.

WAT BIEDEN WE JOU?

Een interessante baan waarin je echt je tanden kunt zetten, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend bedrijf te ondernemen, ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. Werken op maandag, donderdag en vrijdag heeft onze voorkeur. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving en hebben respect voor elkaar. Ja we werken hard en nemen graag onze verantwoordelijkheid, maar werken dagelijks met veel passie en plezier. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Dit alles zien we terug in onze kernwaarden: samenwerken, ondernemerschap en eigenaarschap.

Ontspannen doen we ook op zijn tijd, natuurlijk met een heerlijk glas speciaalbier. Nu even ieder voor zich, maar straks weer samen.

BEN JE ENTHOUSIAST?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als facturatie medewerker. Stuur je motivatie + CV naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.

Heb je nog vragen? Bel gerust voor meer informatie naar Rik Kitslaar, financieel directeur: 06-4807 7833.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven. 

 

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures