Word jij onze collega?

HR Medewerker

18-24 uur  Dagdienst

 

Samen met de HR Adviseur sta je midden in de organisatie, waarbinnen we met respect voor onze medewerkers, Multi Bier elke dag een beetje beter maken. Als HR Medewerker ben je op operationeel niveau vraagbaak en aanspreekpunt voor onze medewerkers en leidinggevenden. Onze collega’s zijn bij jou in goede handen voor vragen over hun HRM-vraagstukken of salaris. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden rondom de in-, door- en uitstroom van onze medewerkers, waarbij je ook zorgt dat alle relevante personele gegevens correct in onze systemen staan.

Wat ga je doen? 

 • Je werkzaamheden zijn onder andere:
 • Je adviseert en ondersteunt de HR Adviseur bij de uitvoering van het HR-beleid en thema’s als onboarding, werkplezier, loopbaan- en talentontwikkeling etc.;
 • Je pakt operationele HR zaken proactief en adequaat op, zoals:
  • Begeleiden en realiseren werving- & selectieproces;
  • Personeels- en salarisadministratie;
  • Bewaken diverse termijnen met betrekking tot contractbeheer, jubilea etc.;
  • Beheer personeelshandboek;
  • Digitalisering personeelsdossiers;
  • Organiseren personele aangelegenheden, input nieuwsbrief.
 •  Je voert mede de bedrijfsregelingen uit en ziet toe op het correct toepassen van arbeidsvoorwaarden en de cao
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de verzuimadministratie en –begeleiding, geeft advies over preventie en interventies.

Dit ben jij

Binnen onze organisatie past iemand die van aanpakken houdt en dat met een lach doet. Iemand die structuur kan bieden, het overzicht weet te behouden en het heerlijk vindt om dingen te regelen, zodat alle HR processen rondom de aanname, doorstroming tot en met uitdiensttreding van ons personeel vlekkeloos verlopen.

Je ziet het belang van een correcte personeels- en loonadministratie en voelt je daar verantwoordelijk voor. Je werkt nauwkeurig en communiceert zelfzeker en vriendelijk. Je raakt niet in de stress van een onverwachte situatie.

Tegelijk krijg jij energie van het creëren van de beste service voor onze medewerkers. In teamverband werk je prettig samen, maar zelfstandig bijt je je ook vast in je werk. Als je dit kunt combineren met de nodige dosis sensitiviteit, ben jij degene die we zoeken! Onze medewerkers voelen zich op hun gemak bij jou, tegelijk ben je makkelijk benaderbaar voor onze leidinggevenden.

Daarnaast kun jij de volgende punten afvinken:
• Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding in de richting van HRM;
• Twee tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
• Kennis van Loket (geen must, wel heel fijn).

 

Wat bieden wij jou

Wil jij aan de slag als HR Medewerker na het behalen van je Bachelor-diploma, maar heb je geen ervaring? Geen probleem. Als jij secuur, gedreven en een opgeruimd karakter hebt, kun je bij ons aan de slag! Je start met een uitgebreid inwerktraject en krijgt zo de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Wij beloven je gewoon een leuke baan in een organisatie waar een fijne gemoedelijke sfeer hangt. Er is ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden je functie verder uit te bouwen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar.

Natuurlijk hoort hier een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling bij.

Enthousiast?

We selecteren onze collega’s zorgvuldig, zodat ze optimaal kunnen presteren in onze organisatie. Bij onze selectie wordt naast ervaring ook gelet op een wederzijdse klik, persoonlijke eigenschappen & ambitie.

Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als HR Medewerker. Stuur je motivatie + CV naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.
Voor meer informatie bel gerust naar Sandra: 06-3868 6494.

 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vacature afbeelding HR medewerker

Maak je borst maar nat, want wij zijn Multi Bier. Een groothandel in speciaalbieren. Niet zo maar eentje: we hebben een enorm assortiment van ruim 3.500 speciaalbieren!

Ons kantoor en magazijn vind je in het Brabantse Helmond. Vanuit deze locatie zorgen we met zo’n 100 medewerkers dat onze klanten de beste, lekkerste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook die klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, supermarkten en horecazaken.

Elke dag is anders. We zijn harde werkers, hebben respect voor elkaar en drinken elke vrijdag gezellig een biertje!

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

   

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
  personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures