Word jij onze collega?

Inpakkers

m/v FulltimeDagdienst

Bij ons kom je terecht in de dynamische wereld van bier, passie en vakmanschap. Kwaliteit leveren tegen de beste service staat bij ons voorop. Onze medewerkers maken hierbij het verschil en weten ons succes te realiseren. Wij hebben het druk! Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die ervoor kunnen zorgen dat  onze orders op tijd de deur uit gaan zodat onze klanten kunnen blijven genieten van de beste bieren die de wereld te bieden heeft. Herken jij je in onderstaand profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN

 • Ompakken van producten, vaak vanuit kratten naar kleinere verpakkingen;
 • Inpakken van geschenkverpakkingen;
 • Verantwoordelijk voor het verpakken, stickeren en verzendklaar maken van producten;
 • Vouwen van dozen;
 • Controleren van de kwaliteit;
 • Rapporteren over eventuele bijzonderheden of onregelmatigheden aan leidinggevende.

WAT BRENG JE MEE?

 • Je bent gemotiveerd, ordelijk en hebt een positieve instelling;
 • Je staat en loopt veel, het is een must dat je fysiek hiertoe in staat bent;
 • Kwaliteitsbewust, alert en hebt oog voor detail;
 • Veilig werken heb jij hoog in het vaandel staan;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

WAT BIEDEN WE JOU?

Bij aanvang bieden wij je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling, op termijn. Hier hoort een marktconform salaris bij en 25 vakantiedagen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving en hebben respect voor elkaar. Ja we werken hard en nemen graag onze verantwoordelijkheid, maar werken dagelijks met veel passie en plezier. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Dit alles zien we terug in onze kernwaarden: samenwerken, ondernemerschap en eigenaarschap.
Ontspannen doen we ook op zijn tijd, natuurlijk met een heerlijk glas speciaalbier. Nu even ieder voor zich, maar straks weer samen.

BEN JE ENTHOUSIAST?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt. Stuur je motivatie én cv naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl. Heb je nog vragen? Bel gerust voor meer informatie naar Sandra, 06-3868 6494. Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven. 

 

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures