Word jij onze collega?

Interieurverzorger

Gezocht: Interieurverzorger

Sinds enkele jaren is ons bedrijf gevestigd in een van de mooiste kantoorpanden van Helmond. Dit houden we graag zo!
Daarom zijn wij op zoek naar een versterking voor ons team interieurverzorging. 


Wat ga je doen?

Voor ons bedrijfspand zoeken wij een interieurverzorger, die er samen met de collega’s plezier in heeft onze kantoren en gezamenlijke ruimtes schoon te maken.
Je hebt oog voor detail en hygiëne staat bij jou hoog in het vaandel. Werkzaamheden vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot ± 21.00 uur.

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving en hebben respect voor elkaar. Ja, we werken hard en nemen graag onze verantwoordelijkheid, maar werken dagelijks met veel passie en plezier. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Dit alles zien we terug in onze kernwaarden: samenwerken, ondernemerschap en eigenaarschap.

Ontspannen doen we ook op zijn tijd, natuurlijk met een heerlijk glas speciaalbier.

BEN JE ENTHOUSIAST?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt! Stuur je motivatie + cv naar Sandra Leenders, HR Adviseur, via personeelszaken@multibier.nl.

Heb je nog vragen? Dan kun je voor meer informatie bellen met Sandra via 06-3868 6494.

 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Wij zijn Multi Bier. Een groothandel in speciaalbieren. Niet zo maar eentje: we hebben een enorm assortiment van ruim 3.500 speciaalbieren!

Ons kantoor en magazijn vind je in het Brabantse Helmond. Vanuit deze locatie zorgen we met zo’n 100 medewerkers dat onze klanten de beste, lekkerste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook die klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, supermarkten en horecazaken.

Elke dag is anders. We zijn harde werkers, hebben respect voor elkaar en drinken elke vrijdag gezellig een biertje!

Vragen over werken bij Multi Bier?

 

Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
personeelszaken@multibier.nl.

Volg ons op social media

Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

Je loopbaan een boost geven?

Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures