Word jij onze collega?

Marketing Manager

m/v

Fulltime

 

Bij ons kom je terecht in de dynamische wereld van bier, passie en vakmanschap. Dompel je onder in een omgeving vol heerlijke producten die erom vragen in de spotlights gezet te worden!

Jij krijgt energie van ons eindeloze assortiment. Tijdens een rondje door ons magazijn moet je jezelf inhouden niet direct aan de slag te gaan met de producten die je tegenkomt. Jij bent als geen ander in staat om meerwaarde te creëren voor onze klantgroepen. Jij maakt van één plus één, vijf.

WAT GA JE DOEN?

Je maakt de vertaalslag om ons onderscheidend assortiment bieren en giftpacks bij onze klanten én de consument onder de aandacht te brengen. Ook weet je Multi Bier te positioneren als dé groothandel op het gebied van speciaalbier. Dit doe je met je team bestaande uit een marketeer en een grafisch vormgever.

In een driehoek tussen brouwerijen, de klanten en Multi Bier ga je iedere dag weer op zoek naar nieuwe kansen voor alle partijen.

Een veelzijdige functie, waarbij je zelf ook operationeel bezig bent evengoed als dat je een marketingplan kunt ontwikkelen en implementeren. Deze diversiteit vraagt om iemand die in staat is verschillende ballen in de lucht te houden zonder de strategische doelstellingen uit het oog te verliezen. Samen met het managementteam denk je namelijk mee over de visie en strategie van de organisatie.

Verschillende disciplines van marketing komen in deze rol aan bod, denk hierbij o.a. aan e-mailmarketing, social media marketing, product development en natuurlijk trade marketing. Ook de traditionele media zoals brochures en magazines zet jij in om de klant te blijven boeien. Je gaat tevens aan de slag met de uitrol van onze online B2B-bestelmodule.

WAT BRENG JE MEE?

 • HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding;
 • enkele jaren relevante ervaring in een B2B-groothandelsomgeving;
 • strategische duidelijke marketingvisie;
 • je kunt intern draagvlak creëren en wordt door resultaat gedreven;
 • je kunt een team op natuurlijke wijze enthousiasmeren, motiveren en sturen;
 • innoverend vermogen en omgevingsbewustzijn;
 • kunt snel schakelen en hebt een focus op verkoopactivatie;
 • je bent een echte generalist, binnen alle aspecten van de marketing thuis;
 • aantoonbare bierkennis;
 • ervaring en kennis met Adobe Photoshop en Indesign zijn een must;
 • kennis van AC Nielsen /IRI is een pré.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving en hebben respect voor elkaar. Ja we werken hard en nemen graag onze verantwoordelijkheid, maar werken dagelijks met veel passie en plezier. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Dit alles zien we terug in onze kernwaarden: samenwerken, ondernemerschap en eigenaarschap.

Ontspannen doen we ook op zijn tijd, natuurlijk met een heerlijk glas speciaalbier. Nu even ieder voor zich, maar straks weer samen.

BEN JE ENTHOUSIAST?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt. Stuur je motivatie en cv naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.

Heb je nog vragen? Bel gerust voor meer informatie naar Sandra, 06-3868 6494.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven.

Wij hebben een sterke commerciële visie en zoeken energieke nieuwe collega’s die met daadkracht en overtuiging helpen onze groeiambities te realiseren. Herken jij je in onderstaand profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteer direct!

Vragen over werken bij Multi Bier?

 

Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
personeelszaken@multibier.nl.

Volg ons op social media

Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

Je loopbaan een boost geven?

Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures