Word jij onze collega?

MEDEWERKER FINANCE

GEZOCHT: MEDEWERKER FINANCE
(32 – 40 uur per week)

Maak je borst maar nat, want wij zijn Multi Bier! Een groothandel in speciaalbieren. Niet zo maar eentje: we hebben een assortiment van ruim 3.500 speciaalbieren. Ons kantoor en magazijn vind je in het Brabantse Helmond. Vanuit deze locatie zorgen we met zo’n 100 medewerkers dat onze klanten de beste, lekkerste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook die klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, supermarkten en horecazaken. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven.

Word jij blij van cijfers, hou je van analyseren en ben je energiek? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

WAT GA JE DOEN?

Als medewerker finance hou je je voornamelijk bezig met de administratieve taken binnen de organisatie, zoals het verwerken van dagelijkse gegevens (facturen, bankafschriften e.d.). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de controle van de gegevens en het signaleren, maar ook analyseren van verschillen. Tenslotte speel je een voorname rol in het aandragen en implementeren van verbeteringen in de onderliggende processen van de organisatie.

In deze rol maak je onderdeel uit van het Finance team van Multi Bier bestaande uit 6 personen en rapporteer je direct aan de financieel directeur.

 

WAT BRENG JE MEE?

  • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau en 3 jaar relevante werkervaring;
  • Ambitie: je bent toe aan een volgende stap in je carrière;
  • Je hebt oog voor detail, bent kwaliteitsgericht en durft verantwoordelijkheid te nemen;
  • Je beschikt over een analytisch vermogen en neemt initiatief;
  • Je bent communicatief vaardig en gericht op samenwerking.

 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving en hebben respect voor elkaar. Ja we werken hard en nemen graag onze verantwoordelijkheid, maar werken dagelijks met veel passie en plezier. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Dit alles zien we terug in onze kernwaarden: samenwerken, ondernemerschap en eigenaarschap.

Ontspannen doen we ook op zijn tijd, met het proeven van een heerlijk biertje uit onze selectie van mooie speciaalbiermerken.

 

BEN JE ENTHOUSIAST?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als Administratief medewerker. Stuur een e-mail met je cv naar personeelszaken@multibier.nl.

Heb je nog vragen? Dan kun je voor meer informatie bellen met Rik Kitslaar, financieel directeur , via 06 48077833.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Maak je borst maar nat, want wij zijn Multi Bier. Een groothandel in speciaalbieren. Niet zo maar eentje: we hebben een enorm assortiment van ruim 3.500 speciaalbieren!

Ons kantoor en magazijn vind je in het Brabantse Helmond. Vanuit deze locatie zorgen we met zo’n 100 medewerkers dat onze klanten de beste, lekkerste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook die klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, supermarkten en horecazaken.

Elke dag is anders. We zijn harde werkers, hebben respect voor elkaar en drinken elke vrijdag gezellig een biertje!

Vragen over werken bij Multi Bier?

 

Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
personeelszaken@multibier.nl.

Volg ons op social media

Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

Je loopbaan een boost geven?

Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures