Word jij onze collega?

Operationeel Manager

m/v Fulltime

 

WAT GA JE DOEN

Als Operationeel Manager sta je voor een bijzonder mooie en grote uitdaging! Voor deze veelzijdige functie zijn we op zoek naar een gedreven professional die het team kan meenemen in zijn visie, energie en kennis.

Je bent verantwoordelijk voor de operationele uitvoering in het warehouse en voor het eigen logistiek apparaat (bestaande uit 8 trekkers/opleggers), in combinatie met het ontwikkelen en implementeren van een lange-termijn plan. Je focus is gericht op inkomende en uitgaande goederenstromen, voorraadbeheer, orderpick-proces, personeel & productie planning en kwaliteitsbeheer. De productie binnen Multi Bier bestaat uit het samenstellen van cadeau verpakkingen en ompakwerkzaamheden. Tevens draag je zorg voor een optimale inzet van onze 30-40 oproepkrachten die ’s avonds en op zaterdag werken. Dit alles met een scherp oog voor de totale kosten en inzet van manuren.

Daarnaast streef je continu naar verbeteringen en kom je met duidelijke rapportages, analyses en voorstellen. De projecten die hieruit voortvloeien pak je voortvarend op. Tot slot ben je mede verantwoordelijk voor alle innovatie-, mechaniserings- en automatiseringsplannen voor de werkvloer.

Je rapporteert aan de Algemeen Directeur, geeft leiding aan de supervisors en bent eindverantwoordelijk voor een team van ongeveer 45 vaste medewerkers.

Om bovenstaande te kunnen bewerkstelligen zoeken we iemand die snapt wat er op elke afdeling gebeurd, iemand met charisma en zelfvertrouwen. Het is een flinke en zware functie, energie en positiviteit is hierin dus enorm van belang!

 

WAT BRENG JE MEE

 • Een afgeronde relevante HBO/WO-opleiding;
 • Een duidelijke eigen visie opgebouwd door werkervaring, bij voorkeur in een B2B-groothandelsomgeving;
 • Je schakelt moeiteloos en effectief tussen strategie, tactiek en operatie;
 • Aantoonbare ervaring met interne verbeterprocessen;
 • Je kunt een team op natuurlijke wijze enthousiasmeren, motiveren en sturen;
 • Je bent analytisch, daadkrachtig & communicatief sterk;
 • Je hebt kennis van WMS- en TMS-systemen, voorraadbeheersing en Excel.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU

Wij beloven je een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend en gezond bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. Hou er rekening mee dat het niet altijd een 8-17 baan is. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving en hebben respect voor elkaar.

Natuurlijk hoort hier een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling bij.

 

ENTHOUSIAST?
We selecteren onze collega’s zorgvuldig, zodat ze optimaal kunnen presteren in onze organisatie. Bij onze selectie wordt naast ervaring ook gelet op een wederzijdse klik, persoonlijke eigenschappen & ambitie.

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als Operationeel Manager. Stuur je motivatie + CV naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.

 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vacature afbeelding operationeel manager

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven. Wij hebben een sterke commerciële visie en zoeken energieke nieuwe collega’s die met daadkracht en overtuiging helpen onze groeiambities te realiseren. Herken jij je in onderstaand profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
  personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures