Word jij onze collega?

Sales Support Medewerker

m/v

Fulltime

 

Bij ons kom je terecht in de dynamische wereld van bier, passie en vakmanschap. Een omgeving vol heerlijke producten die erom vragen in de spotlights gezet te worden door jou.

En dat is nou precies wat jij het liefste doet. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je kunt niet wachten om de nieuwste producten aan te bieden bij de klant.

Je haalt energie uit het creëren van meerwaarde voor onze klanten, door overal kansen in te zien.
Ons assortiment is als een eindeloze snoepwinkel en jij weet daar wel raad mee.

WAT GA JE DOEN

Samen met 4 andere collega’s op de binnendienst ga je, ondersteund door ons team van accountmanagers, proactief de mooiste bieren verkopen, ontzorg je de klanten en zoek je naar de beste oplossingen. Je bent in je element als je kunt scoren met cross- en upselling, maar ook werkzaamheden als offreren en orderverwerking zijn jou niet vreemd.

Veelzijdigheid en schakelen zijn belangrijke kernwoorden in deze functie.

WERKZAAMHEDEN

 • Actief telefonisch verkopen en proactief benaderen van klanten;
 • adviseren en informeren van klanten over producten & prijzen;
 • klanten proactief begeleiden tijdens het order- en leveringsproces;
 • verwerken van orders, klantgegevens en verrichten van administratieve werkzaamheden.

WAT BRENG JE MEE

 • Aantoonbare bierkennis;
 • afgeronde relevante commerciële mbo-opleiding;
 • minimaal 2-3 jaar ervaring in een commerciële (binnendienst)functie;
 • zorgvuldig en stressbestendig;
 • een daadkrachtige drive, flinke portie lef met overtuigingskracht;
 • jouw glimlach is door de telefoon te zien;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden, daarnaast kun je goed luisteren;
 • inlevingsvermogen en een probleemoplossend vermogen.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving en hebben respect voor elkaar. Ja we werken hard en nemen graag onze verantwoordelijkheid, maar werken dagelijks met veel passie en plezier. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Dit alles zien we terug in onze kernwaarden: samenwerken, ondernemerschap en eigenaarschap.

Ontspannen doen we ook op zijn tijd, natuurlijk met een heerlijk glas speciaalbier. Nu even ieder voor zich, maar straks weer samen.

ENTHOUSIAST?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt. Stuur je motivatie en cv naar Sandra Leenders: personeelszaken@multibier.nl.

Heb je nog vragen? Bel gerust voor meer informatie naar Sandra: 06-3868 6494.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven.

Wij hebben een sterke commerciële visie en zoeken energieke nieuwe collega’s die met daadkracht en overtuiging helpen onze groeiambities te realiseren. Herken jij je in onderstaand profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteer direct!

Vragen over werken bij Multi Bier?

 

Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
personeelszaken@multibier.nl.

Volg ons op social media

Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

Je loopbaan een boost geven?

Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures