Word jij onze collega?

Supervisor Productie

Fulltime

Wil jij werken bij een onafhankelijke importeur & distributeur met een gezond groeipotentieel? Kent Lean voor jou geen geheimen en ben jij op je best in een productieomgeving? Kun jij een team meenemen in je enthousiasme en stuur je op resultaat? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN

Naast de distributie van de mooiste speciaal bieren voegen wij in ons magazijn waarde toe aan onze producten, door middel van het ompakken, etiketteren & labelen van artikelen en het samenstellen van geschenkverpakkingen, in onze eigen productieomgeving (± 15 personen).

Als Supervisor Productie ben je eindverantwoordelijk voor een professionele uitvoering van al deze productie gerelateerde activiteiten en de dagelijkse aansturing van het team. Je controleert en analyseert de processen, waakt over de kwaliteit en plant de productie op een zo efficiënt mogelijke manier. Er is veel ruimte voor verbeterinitiatieven. Dat is ook de instelling van ons bedrijf: gedreven en altijd op zoek naar mogelijkheden om het beter te doen dan gisteren. Je geniet van een hoge mate van vrijheid om de afdeling zo goed mogelijk te managen.

Wij zoeken een energieke supervisor die de productieafdeling weet te coördineren en het team weet te sturen, coachen en motiveren. Die met het team aan de slag gaat met continu verbeteren en het neerzetten van een mooi productie resultaat. Je zult een beroep moeten doen op al je managementvaardigheden om het team te begeleiden naar de volgende fase. Je communiceert daarbij op een heldere zelfzekere manier en bent sterk is in het stellen van prioriteiten.

In deze nieuwe rol werk je nauw samen met de Supervisor Magazijn, het logistieke bedrijfsbureau en collega’s van Inkoop en Verkoop. Wij werken in dagdienst van 08.00 tot 17.00 uur en hebben een kleine avondploeg van studenten tot 21.00 uur. Je rapporteert aan de Operationeel Manager.

WAT BRENG JE MEE?

• HBO werk- en denkniveau, relevante logistieke opleiding of technische bedrijfskunde;
• minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een FMCG omgeving; • aantoonbare ervaring met interne verbeterprocessen (LEAN);
• ervaring met WMS-systemen;
• sterk klantgericht en kwaliteitsbewustzijn;
• coachend en motiverend leiderschap;
• analytisch vermogen, daarnaast weet je middels een helicopterview overzicht te houden;
• je kunt project- en planmatig werken.

WERKEN BIJ MULTI BIER

We onderscheiden ons door de hoge mate van klantgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit. Zullen ver gaan om de wensen van onze klanten te vervullen en hebben veiligheid en werkplezier hoog in ons vaandel staan. Onze medewerkers zijn trots om bij Multi Bier te werken.

Wij beloven je een zelfstandige en uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend en gezond bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar.

Natuurlijk hoort hier een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling bij.

BEN JE ENTHOUSIAST?

We selecteren onze collega’s zorgvuldig, zodat ze optimaal kunnen presteren in onze organisatie. Bij onze selectie wordt naast ervaring ook gelet op een wederzijdse klik, persoonlijke eigenschappen & ambitie.

Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als Supervisor Productie. Stuur je motivatie + CV naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.

Bel gerust voor meer informatie naar onze Operationeel Manager, Sjaak Wolfs: 06 2887 1019.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Supervisor Productie

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven. 

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures