Word jij onze collega?

Trade Marketeer

m/v  24-40 uur

Onze afdeling Marketing richt zich voornamelijk op sales gedreven marketingactiviteiten. Door het uitvoeren van traffic verhogende campagnes en het continu op zoek gaan naar meerwaarde blijven we top of mind bij onze klanten. Om deze klant te kunnen blijven activeren met promoties en activaties, zijn we per direct op zoek naar een Trade Marketeer voor de afdeling Marketing.

We zijn op zoek naar iemand die graag de dingen regelt en daarbij het overzicht weet te behouden. Je schakelt makkelijk met de brouwerijen en met de andere afdelingen binnen Multi Bier. Jij begeleidt promotionele campagnes van concept tot uitvoering en kunt snel schakelen bij een onverwachte situatie. Je communiceert duidelijk en gericht en werkt gestructureerd. Je weet je energie te halen uit het creëren van meerwaarde voor onze klanten en de resultaten die daarmee gepaard gaan. Daarnaast heb je een natuurlijke drive om te willen verkopen en ben je continu op zoek naar kansen om te scoren.

 

WAT GA JE DOEN

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van de marketingplanning op het gebied van promotionele campagnes;
 • Je werkt intensief samen met onze designers bij de totstandkoming van folders en andere uitingen (zowel online als offline);
 • Je werkt samen met brouwerijen voor invulling van activaties en campagnes;
 • Je bent onderdeel van het Marketingteam en rapporteert aan het hoofd van de afdeling;
 • Je ondersteunt het marketingteam met algemene werkzaamheden.

 

WAT BRENG JE MEE

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau;
 • 0-3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bezit een natuurlijke drive om te adviseren en te ontzorgen;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Binnen ons marketingteam past iemand die van aanpakken weet en dat met een lach doet. Je werkt uiterst nauwkeurig en communiceert zelfzeker en vriendelijk. Je ziet het belang van tijdige, volledige en correcte uitvoering van onze marketingkalender en voelt je daar verantwoordelijk voor. In teamverband werk je prettig samen, maar zelfstandig bijt je je ook vast in je werk. Als je dit kunt combineren met een hands on instelling en probleemoplossend denken & doen, ben jij degene die we zoeken!

 

WAT BIEDEN WIJ JOU

Wil jij aan de slag als Trade Marketeer maar heb je geen ervaring? Geen probleem. Als jij secuur, gedreven en een pro-actief karakter hebt, kun je bij ons aan de slag! Binnen Multi Bier krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen en specialiseren.

Wij beloven je daarnaast gewoon een leuke baan in een team waar een fijne gemoedelijke sfeer hangt. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar.

Natuurlijk hoort hier een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling bij.

 

ENTHOUSIAST?

We selecteren onze collega’s zorgvuldig, zodat ze optimaal kunnen presteren in onze organisatie. Bij onze selectie wordt naast ervaring ook gelet op een wederzijdse klik, persoonlijke eigenschappen & ambitie.

Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als Trade Marketeer. Stuur je motivatie + CV naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.

 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vacature Trade marketeer

Maak je borst maar nat, want wij zijn Multi Bier. Een groothandel in speciaalbieren. Niet zo maar eentje: we hebben een enorm assortiment van ruim 3.500 speciaalbieren!

Ons kantoor en magazijn vind je in het Brabantse Helmond. Vanuit deze locatie zorgen we met zo’n 100 medewerkers dat onze klanten de beste, lekkerste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook die klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, supermarkten en horecazaken.

Elke dag is anders. We zijn harde werkers, hebben respect voor elkaar en drinken elke vrijdag gezellig een biertje!

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

   

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
  personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures