Skip to main content
Multi Bier

Vooruitblik op 2024: Multi Bier op koers naar specialisatie

By 25 februari 2024No Comments

20 Jaar Multi Bier, een jubileumjaar wat voorblij gevolgen is. Vandaag blikken we samen met onze algemeen directeur Patrick Smits terug op een succesvol jaar en kijken we vol enthousiasme vooruit naar 2024.

Beste lezers,

Met trots en enthousiasme kijk ik vooruit naar het komende jaar voor Multi Bier. Het afgelopen jubileumjaar 2023 was een ware triomf voor ons bedrijf, met mooie resultaten en nieuwe hoogtepunten.

In 2023 hebben we niet alleen ons twintigjarig bestaan gevierd, maar ook op strategisch vlak grote stappen gezet. De samenwerkingen tussen onze brouwerijpartners en onze klanten hebben geleid tot indrukwekkende resultaten op speciaalbier gebied in Nederland. Dit heeft onze positie in de markt versterkt. De rebranding van Multi Bier heeft onze identiteit gemoderniseerd en de waarden van ons bedrijf op een frisse manier gecommuniceerd.

Nu is het tijd om deze positieve energie en successen verder te laten stromen in 2024. Het is onze ambitie om in 2024 verder te bouwen op deze stevige basis en ons verder te ontwikkelen tot dé specialist in speciaalbier. We geloven dat diversiteit de kracht is achter ons succes, en we zullen blijven streven naar een assortiment en dienstverlening dat zowel kenmerkend als toegankelijk is.

In het komende jaar zullen er nieuwe en opwindende samenwerkingen opgestart worden met zowel gevestigde als opkomende brouwerijen. We blijven ons assortiment verbeteren met unieke bieren die passen bij de diverse smaakvoorkeuren van onze klanten. Onze dienstverlening zal verder uitgebreid worden en we blijven investeren in onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde. Bij Multi Bier geloven we dat dit essentiële aspecten zijn van een moderne, succesvolle onderneming.

Ons team van specialisten zijn en blijven de drijvende kracht achter ons bedrijf. We zullen dan ook blijven investeren in de ontwikkeling en betrokkenheid van onze medewerkers, zodat zij met passie en toewijding kunnen bijdragen aan de verdere groei van ons bedrijf.

Ik kijk uit naar een veelbelovend 2024, vol nieuwe uitdagingen en kansen. Samen met ons team, brouwerijpartners, leveranciers en gewaardeerde klanten, streven we ernaar om de speciaalbierbeleving naar nieuwe hoogten te brengen.

Proost op een jaar vol uitdaging en succes, groei en bovenal, heerlijk speciaalbier!

 

Patrick Smits

Algemeen Directeur, Multi Bier

Leave a Reply