CHAUFFEUR

 

Ben jij die zelfstandige man of vrouw die de wegenkaart van Nederland (bijna) uit het hoofd kent? Ben je niet vies van een verantwoordelijke en fysieke baan? En ben je flexibel in werktijden en werkdagen? Dat komt mooi uit, want dan ben jij de chauffeur die wij zoeken!

 

Wat ga je doen?

Je gaat dagelijks op pad om onze producten te laden en te lossen bij onze klanten als slijterijen, horecazaken en retailorganisaties. Natuurlijk komen er ook werkzaamheden als het controleren van de lading en het verwerken van documenten bij kijken.

 

Wie ben jij?

Jij bent een echte aanpakker. Naast een betrouwbare chauffeur ben je ook een goede controleur. Je weet wat je vervoert en legt dit ook nauwkeurig vast. Bovendien zet je je in om op tijd bij de klanten te zijn, want afspraak is afspraak.

 

Wat breng je mee?

  • Vrachtwagenrijbewijs C + E.
  • Code 95 (basiskwalificatie).
  • Mbo werk- en denkniveau.
  • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.
  • Goede fysieke conditie.
  • Basiskennis computergebruik.

 

Waar kom je te werken?

Maak je borst maar nat, want wij zijn Multi Bier. Een groothandel in speciaalbieren. Niet zo maar eentje: we hebben een enorm assortiment van ruim 3.000 speciaalbieren!

Wij beloven je een no-nonsense en informele werkomgeving waar je volop kansen krijgt om jezelf te ontplooien. We zijn harde werkers, hebben respect voor elkaar en drinken elke vrijdag gezellig een biertje!

 

Wat bieden we jou?

Bij aanvang bieden wij je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Natuurlijk hoort hier een marktconform salaris bij inclusief een overwerkvergoeding van 150% en 38 verlofdagen.

 

Ben je enthousiast?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Dan zijn we reuzebenieuwd naar jou! Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wil als chauffeur.  Stuur een e-mail met je cv naar personeelszaken@multibier.nl.

 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vragen over werken bij Multi Bier?

 

Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
personeelszaken@multibier.nl.

Volg ons op social media