BRASSERIE CAULIER

“The passion of a family dedicated to characterful beers.”

Brasserie Caulier is een familiebedrijf gelegen in the Regio van Doornik in België. De brouwerij produceert haar eigen bieren voor meer dan 20 jaar en profiteert van ervaring doorgegeven door 4 generaties. Het huidige team bestaat uit 16 gepassioneerde mensen die  100% natuurlijk bieren brouwt met behulp van ambachtelijke productiemethoden die nagenoeg dezelfde zijn als die van de abdij van Paix Dieu, enkele eeuwen geleden.

Assortiment

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”brasserie-caulier” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_controls=”arrows-and-text” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”10″ autorotation_speed=”5000″]

PAIX DIEU AMBASSADEURS

Paix Dieu Ambassadeur

Paix Dieu Ambassadeurs zijn de enigste horecazaken die over de Paix Dieu in vaten en de grote ‘Prestige Glazen’ kunnen beschikken.

Dit bier werd vroeger in de abdij van Paix Dieu geproduceerd, waar de maan-kalender een cruciale rol speelde in het brouwproces. Om de ziel van de abdij in het bier te laten voortleven, nam de familie Caulier zich voor om de Paix Dieu alleen bij volle maan te brouwen.

Meer informatie

STUUT

Stuut

Het is inmiddels alweer een jaar geleden sinds Brasserie Caulier besloot de creativiteit van de meester-brouwer de vrije loop te laten.
Hem werd de vrijheid gegeven om een gamma eenmalige/tijdelijke brouwsels te maken onder de naam Stuut.

Elk semester verschijnt dit bier, iedere keer met een ander recept gebrouwen. Een netwerk van ‘Smaakpartners’ hebben vervolgens het exclusieve voorrecht om dit bier te tappen voor hun gasten. Deze partners zijn geselecteerd op basis van hun liefde voor bier en zin voor vernieuwing.

Meer informatie