Word jij onze collega?

Onze vacatures

Maak je borst maar nat, want wij zijn Multi Bier! Een groothandel in speciaalbieren. Niet zo maar eentje: we hebben een assortiment van ruim 3.000 speciaalbieren. Ons kantoor en magazijn vind je in het Brabantse Helmond. Vanuit deze locatie zorgen we met zo’n 100 medewerkers dat onze
klanten de beste, lekkerste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook die klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retail. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven.

Elke dag is anders. We zijn harde werkers, hebben respect voor elkaar en drinken elke vrijdag gezellig een biertje!

Staat hier niet de juiste vacature tussen voor jou, maar denk jij dat je past binnen ons bedrijf of ben je op zoek naar een stageplek? Stuur dan geheel vrijblijvend je CV met motivatie naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie samen.

Tactisch inkoper

Fulltime

 

Ben jij een sterke onderhandelaar met gevoel voor relatie en word je gedreven door resultaat? Weet jij feilloos de juiste balans te vinden tussen de wensen van de klant en winstoptimalisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als inkoper bij Multi Bier vervul je een sleutelrol binnen de organisatie. Jouw doelstelling is om te zorgen voor de optimale prijs en inkoopvoorwaarden van ons assortiment, dit met betrekking tot de commerciële-, financiële- en logistieke condities.

Meer informatie

Vragen over werken bij Multi Bier?

 

Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
personeelszaken@multibier.nl.

Volg ons op social media

Op zoek naar een aanvulling voor je assortiment?

Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

Je loopbaan een boost geven?

Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures