Scheldebrouwerij

“Bier in balans.”

Bier dat nooit verveelt en nooit teleurstelt. Voor de Scheldebrouwers is dat geen missie maar een vanzelfsprekendheid. Bier brouwen in de moeilijke zone tussen spannend en toegankelijk zit in hun DNA. Balans is al sinds 1994 het toverwoord.

Assortiment

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”schelde” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_controls=”arrows-and-text” autorotate=”true” flickity_heading_tag=”h2″ item_shadow=”1″ per_page=”10″ autorotation_speed=”5000″]

SCHELDE SPECIAL

Ginnegapper

Art. nr.Artikel
64201SCHELDEBROUWERIJ – GINNEGAPPER 24/33 o.w.

Voor deze zesde Schelde Special bracht de brouwerij een mooi Belgisch krachtig blond samen met een dry gin vol karakter en kruidigheid.
Een gin infused limited edition waarin de frisse citrusvrucht bergamot en de volmondigheid van het bier centraal staan. Bestel deze zomerse Ginnegapper snel!

Meer informatie

SCHELDE SPECIAL

‘n Toeback

Art. nr.Artikel
62913SCHELDEBROUWERIJ – ‘N TOEBACK SINGLE HOP 24/33 o.w.

’n Toeback (Single Hop Special) is een unieke editie van een klassieker uit eigen keuken. De frisse hopsoort Sabro is bij deze limited edition vier maal toegevoegd in het brouwproces: als bitter- en aromahop bij het koken, een extra vleug in de whirlpool en tijdens de lagering nog eens als dryhop. ‘n Toeback (vrij vertaald: een zware klus) is een mond vol bier met pit en karakter voor de drinker zonder haast.

Meer informatie