Word jij onze collega?

Assistent Controller

m/v

Fulltime

WAT GA JE DOEN?

Samen met je collega’s van de afdeling finance ben je verantwoordelijk voor alles op het gebied van finance. Je houdt je bezig met het, hands-on, voeren van de administratieve taken binnen de organisatie, zoals het verwerken van (buitenlandse) inkoopfacturen en de wekelijkse accijns administratie. Tevens bereid je rapportages voor. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de controle van de gegevens en het signaleren / analyseren van verschillen. Tenslotte heb je een voorname rol in het verbeteren van de administratieve organisatie.

In deze rol maak je onderdeel uit van het Finance Team bestaande uit 7 personen en rapporteer je direct aan de financieel directeur.

WAT BRENG JE MEE?

 • Talent en een gezonde dosis energie;
 • Een afgeronde HBO –opleiding binnen het financiële domein;
 • Je hebt kennis van en ruime ervaring met Office-applicaties, zoals Excel;
 • Je hebt een proactieve houding, bent secuur en denkt in oplossingen;
 • Je bent analytisch, daadkrachtig & communicatief sterk.

 WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij beloven je een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend en gezond bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving en hebben respect voor elkaar.

Ja we werken hard, maar doen dat wel dagelijks met veel passie en plezier. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Dit alles zien we terug in onze kernwaarden: samenwerken, ondernemerschap en eigenaarschap.

Ontspannen doen we ook op zijn tijd, natuurlijk met een heerlijk glas speciaalbier.

Bij aanvang bieden we je een contract voor bepaalde tijd aan, met uitzicht op een vaste aanstelling. Natuurlijk horen hier marktconforme arbeidsvoorwaarden bij.

 

ENTHOUSIAST?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als Junior Controller. We nodigen ook young potentials uit om te reageren! Stuur je motivatie + CV naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.

Heb je nog vragen? Bel gerust voor meer informatie naar Rik Kitslaar, financieel directeur, 06-4807 7833. 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven.

Wij hebben een sterke commerciële visie en zoeken energieke nieuwe collega’s die met daadkracht en overtuiging helpen onze groeiambities te realiseren. Herken jij je in onderstaand profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

   

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
  personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures