Word jij onze collega?

Afstudeerstagiair commerciële economie

m/v Marktonderzoek – stage

Zit jij in de laatste fase van je commerciële HBO-studie en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht? Ben je ondernemend, ambitieus en word je enthousiast van speciaalbier?
En wil je tot slot onderdeel uitmaken van een leuk team en wellicht uitzicht hebben op een baan na afloop van je studie? Kies dan voor een afstudeerstage bij Multi Bier!

 

WAT GA JE DOEN

Als doel van het onderzoek ga je de Nederlandse speciaalbiermarkt in kaart brengen voor de retailbranche. Je onderzoekt de marktontwikkelingen, trends en klantbehoeften. In een continu ontwikkelende markt is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen en hierop actief in te kunnen spelen.
In overleg met de afdeling marketing maak je een plan van aanpak, waarna je een grondig field en/of desk research zult uit gaan voeren. Je schetst een zo compleet mogelijk beeld van de markt, waarbij je zoekt naar kansen voor Multi Bier op het gebied van marketing en sales.

Uiteindelijk presenteer je een adviesplan aan het management van Multi Bier, gebaseerd op de resultaten uit het marktonderzoek.

 

WAT BRENG JE MEE

 • Je zit in het laatste jaar van je HBO opleiding commerciële opleiding (CE) of vergelijkbaar;
 • Je hebt een enthousiaste en proactieve werkhouding, bent analytisch en werkt pragmatisch;
 • De startdatum in overleg.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU

Een mooie kans om je te storten in de speciaalbierwereld, middels een opdracht die direct van toegevoegde waarde kan zijn voor Multi Bier. Daarnaast zul je, daar waar nodig, alle ondersteuning ontvangen van een leuk stel collega’s. Een mooie kans voor een kijkje in de keuken bij Multi Bier en de verschillende disciplines van onze speciaalbiergroothandel.

 

ENTHOUSIAST?
Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als afstudeerstagiaire. Stuur je motivatie + CV naar Glenn Savelberg, Marketeer via glenn@multibier.nl of bel gerust voor meer informatie naar 06-2305 0448.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden. 

Vacature afstudeerstage commerciele economie

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven. Wij hebben een sterke commerciële visie en zoeken energieke nieuwe collega’s die met daadkracht en overtuiging helpen onze groeiambities te realiseren. Herken jij je in onderstaand profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
  personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures