Word jij onze collega?

Assistent (Transport) Planner

m/v Fulltime

 

WAT GA JE DOEN

Je helpt mee met de dagelijkse ritplanning en ondersteunt de afdeling Planning op administratief gebied. Je hebt veel overleg met externe vervoerders. Ons eigen wagenpark bestaat uit 8 trekkers & opleggers met 10 chauffeurs. Samen met de planner zijn jullie verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk indelen van de dagelijkse ritten. Denk hierbij aan bezorgroutes naar (retail)klanten, afhalingen bij brouwerijen en emballage retourstromen.

Je verwerkt de binnenkomende opdrachten en zorgt dat de orders tijdig uitgeleverd worden. Hiervoor heb je veelvuldig contact (telefonisch en per e-mail) met zowel de klant, de leverancier, externe transporteurs en onze eigen chauffeurs.

 

Concreet zijn dit jouw taken:

 • Ondersteunen van de afdeling Planning;
 • Het zo soepel & efficiënt mogelijk indelen van de dagelijkse ritten (pakket Bumbal);
 • Vervanging bij verlof en ziekte op de afdeling Planning;
 • Het uitzetten van transportopdrachten bij externe vervoerders;
 • Administratieve verwerking van de ritgegevens;

 

WAT BRENG JE MEE

 • MBO 4 werk- en denkniveau;
 • minstens 3 jaar relevante werkervaring binnen de logistiek of transport;
 • je werkt nauwkeurig en durft beslissingen te nemen in een stressvolle situatie;
 • geografische kennis van Nederland en België is vereist;
 • je kunt ad-hoc schakelen en communiceert tijdig de juiste informatie, met als doen onze klanten en interne afdelingen tevreden te stellen;
 • je bent een teamplayer en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Binnen ons logistieke team past iemand die van aanpakken weet en dat met een lach doet. Je werkt uiterst nauwkeurig en communiceert zelfzeker en vriendelijk. Je ziet het belang van tijdige, volledige & correcte uitlevering van de orders bij onze klanten en voelt je daar verantwoordelijk voor. In teamverband werk je prettig samen, maar zelfstandig bijt je je ook vast in die klus met een deadline. Als je dit kunt combineren met een hands on instelling en probleemoplossend denken & doen, ben jij degene die we zoeken!

 

WAT BIEDEN WIJ JOU

Wij beloven je een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend en gezond bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. We kennen een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar.

Natuurlijk hoort hier een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling bij.

 

ENTHOUSIAST?
We selecteren onze collega’s zorgvuldig, zodat ze optimaal kunnen presteren in onze organisatie. Bij onze selectie wordt naast ervaring ook gelet op een wederzijdse klik, persoonlijke eigenschappen & ambitie.

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt als Assistent Transportplanner. Stuur je motivatie + CV naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl.

 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vacature afbeelding assistent transport planner

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven. Wij hebben een sterke commerciële visie en zoeken energieke nieuwe collega’s die met daadkracht en overtuiging helpen onze groeiambities te realiseren. Herken jij je in onderstaand profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via
  personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures