Word jij onze collega?

Jongeren & Studenten voor de Avondploeg en/of Zaterdagen

m/v

Bij ons kom je terecht in de dynamische wereld van bier, passie en vakmanschap. Kwaliteit leveren tegen de beste service staat bij ons voorop. Onze medewerkers maken hierbij het verschil en weten ons succes te realiseren. Herken jij je in onderstaand profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

Onze oproepkrachten verrichten op maandag- t/m donderdagavond en op zaterdag verschillende werkzaamheden in ons magazijn. We willen dit team uitbreiden en zijn daarom op zoek naar 10 enthousiaste jongeren en/of studenten, die onderdeel willen worden van deze ploeg en graag wat bijverdienen in de avonduren en/of de zaterdagen in ons magazijn in Helmond. Iets voor jou en je vrienden? Je verdient bij ons een mooi uurloon!

WAT GA JE DOEN

 • Uitsorteren emballage;
 • Ompakken van producten;
 • Inpakken van geschenkverpakkingen;
 • Laden en lossen van de vrachtwagens;
 • Magazijn op orde houden;
 • Alle andere voorkomende werkzaamheden in ons magazijn en op ons buitenterrein.

WAT BRENG JE MEE?

 • Je bent gedreven, positief ingesteld en een teamspeler;
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent kwaliteitsbewust;
 • Je vind het leuk om fysiek bezig te zijn met een gezellig hardwerkend team;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

BEN JE ENTHOUSIAST?

Is deze bijbaan op jouw lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wilt. Stuur je motivatie én cv naar Sandra Leenders, HR Adviseur: personeelszaken@multibier.nl. Heb je nog vragen? Bel gerust voor meer informatie naar Sandra, 06-3868 6494. Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Wij zijn Multi Bier! De groothandel met het grootste assortiment bieren. Vanuit Helmond zorgen we in totaal met zo’n 100 collega’s dat onze klanten de beste en meest bijzondere speciaalbieren geleverd krijgen. En net als ons assortiment zijn ook de klanten divers: slijterijen, drankenhandels, horecagroothandels, foodservice en retailers. We zijn een tikkeltje eigenwijs en zetten door als we ergens in geloven. 

 

Solliciteer direct!

  Vragen over werken bij Multi Bier?

  Heb je vragen over een van onze vacatures of over het werken bij Multi Bier in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via personeelszaken@multibier.nl.

  Volg ons op social media

  Op zoek naar een aanvulling van jouw assortiment?

  Stop met zoeken. Wij hebben een mooi bieraanbod voor je dat je niet mag missen! → Neem contact met ons op

  Je loopbaan een boost geven?

  Ga als een speer. Kom werken of stagelopen bij dé speciaalbierengroothandel! → Bekijk onze vacatures